13 aprilie 2014: Maraton Probikers

Data: 13/04/2014 Ora: 08:30 - 16:00 Locație: Comuna Paleu

13 aprilie 2014: Maraton Probikers

.: Probikers Bike Maraton 2014

În 2014 revenim pe scena concursurilor din vestul țării și dăm startul la sezon cu un concurs deja consacrat, Probikers Bike Marathon. Un traseu diferit de anul trecut, dar care contine secțiuni importante din vechiul traseu, stau la dispoziția concurenților care caută o provocare nouă!

Vă dorim un sezon de succes, și pregătire cât mai profundă! Ne vedem la START!  

Probikers Bike Marathon este un concurs internațional de MTB, care are loc pe dealurile limitrofe orașului Oradea unde își fac prezența concurenții veniți din toate zonele țării și din țările învecinate. Obiectivul competiției este acela de a promova și încuraja activitățile sportive și anume mersul pe bicicletă și nu în ultimul rând dragostea pentru natură, cunoașterea frumuseților peisajului local.  Concurenții pot să își pună la încercare abilitățile sportive, pe traseul situat între Oradea și zona Uileac -Paleu. Pentru profesioniști si cei care prefera turele mai lungi pregatim un traseu mai lung de 70 km (2ture), iar pentru amatori una de 35 de km(1tura).

Locația de desfășurarea competiției: Dealurile Limitrofe Oradiei
Data: 13 aprilie 2014 (Duminica)  08:00-15:00
Organizator: Asociatia Sportiva Probikers Bihor
Parteneri: Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, Direcția Județeană de Sport și Tineret Bihor, Primăria Comuna Paleu
Start-Finish: Sala Sportului Comuna Paleu / Oradea / Jud. BIHOR
Tipul Bicicletei recomandate pentru concurs este: MOUNTAIN BIKE (nu vor exista categorii pentru alte tipuri de biciclete)

De-a lungul traseului cursei sunt puncte de control și puncte de revigorare, în care concurenții sunt așteptați cu apă, băuturi energizante, fructe, batoane de cereal și ciocolată. Întreaga secțiune de drum, este asigurată cu o mașină special echipată pentru intervenție.

ProBikers BIKE MARATHON 2012 from Kiss Roland on Vimeo.

BK-poster-CS5-01

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu