14 august 2016: Herneacova XCO

Data: 14/08/2016 Ora: 10:00 - 14:00 Locație: Herneacova, Timiș

14 august 2016: Herneacova XCO

La nord de dealurile domoale, acoperite de vii, ale Recașului, se ascunde un peisaj care te îndeamnă să visezi. Domeniul Herneacova, o zonă împădurită, cu un lac natural, reședința din trecut a unor conți și contese. Astăzi, recunoscut în special pentru moderna sa bază de echitație, continuând tradiția călăriei din vremurile apuse. 


Pe 14 august însă, caii de rasă vor intra în umbra celor cu două roți, suspensii și frâne pe disc. Pentru că, pe un circuit de 6 kilometri special amenajat, se va desășura Herneacova XCO, un concurs cross country pentru cicliștii amatori și profesioniști.

Fii un cavaler pe bicicleta ta de offroad și aruncă-te peste obstacole, cațără-te pe rampe, glisează în curbele strâmte, dansează printre copaci și depășește-ți adversarii. Arată-le cailor că și tu ai galopul în sânge și fă-i să necheze de admirație. Iar noi, spectatorii, te vom răsplăti cu urale.

 

Înscrierile pe https://herneacova.raceday.ro/

Intră pe pagina de facebook a evenimentului pentru a fi in contact cu noi și cu ceilalți participanți: https://www.facebook.com/events/1736799149883515/

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu