14 Iunie 2014: Dumbrava cu Margaritar – Comana

Data: 14/06/2014 Ora: 11:00 - 17:00 Locație: Comana

14 Iunie 2014: Dumbrava cu Margaritar – Comana
Route 2,341,294 - powered by www.bikemap.net

Ca un roman usor si antrenant, de vacanta. Asa este traseul “Dumbrava cu margaritar”, din Parcul Natural Comana. Cu doua diferente, totusi: nu este scris de un autor, ci pregatit cu atentie de Razvan Juganaru. Si nu sta intr-o biblioteca, ci in mijlocul unui teren de 25.000 de ha, casa pentru sute de specii de pasari si zeci de specii de pesti, unele dintre ele gasindu-se exclusiv in acest loc binecuvantat.

Dar ca si pe o poveste frumoasa si intriganta, cei competitivi il vor parcurge pe nerasuflate, curiosi sa il descopere mai repede pe tot. Ceilalti, aflati in saua bicicletei doar pentru o plimbare in mijlocul naturii, il vor savura pe indelete. Cu siguranta insa si unii, si ceilalti se vor bucura din plin de traseul care imbina intr-un mod armonios drumurile forestiere si single-track-urile speciale care ii poarta prin padurea umbroasa, plina de margaritare si pe langa malul lacului.

 

Despre noi

Riders Club este cea mai mare comunitate de pasionati de biciclete din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate, care participa la evenimente distractive dedicate lor in toata tara.Indiferent ca esti incepator sau sportiv profesionist, poti sa te bucuri de evenimentele Riders Club in toata tara.

Locul de plecare/întâlnire:

Eveniment adaugat de RidersClub.ro

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu