16-18 septembrie 2011: Surmont Gravity Enduro Jam – Cheile Gradistei

Data: 16/09/2011 - 18/09/2011 Ora: 08:00 Locație: Cheile Grădiştei

16-18 septembrie 2011: Surmont Gravity Enduro Jam – Cheile Gradistei

Lucrurile bune sunt făcute să evolueze, să meargă mai departe şi să recucerească. Evident! Astfel, anul acesta ne-am mutat de pe popularul nostru traseu de casă din Sinaia pentru a descoperi locuri noi de dat în imediata apropiere. Un concept nou, un eveniment fresh şi plăcere pe toată linia! Bun venit la Surmont Gravity Enduro Jam şi faceţi cunoştinţă cu Cheile Grădiştei, minunatul nostru loc de desfăşurare!

Ce e nou? Totul! În primul rând, două trasee. Da, am spus 2, nu e greşeală de tipar. Primul traseu este unul facil,   accesibil si distractiv, dar care nu este unul de downhill în sensul actual al cuvântului, deşi accentul se pune tot pe gravitaţie. Acest parcurs conţine şi pasaje de flat şi   usor uphill, astfel încât anduranţa şi polivalenţa riderilor este pusă la încercare şi cel mai bun allrounder se va impune. Deci “cu de toate”, cum se obişnuieşte a spune. Al doilea traseu este felul principal şi totodată partea rafinată a meniului: downhill pur sange, a la carte, pe un traseu provocator, cu elemente specifice, modelat de eternul şi fascinantul nostru teamrider Kinda Geza.

În al doilea rând, inovativ este conceptul nostru de eveniment. Participanţii au la dispoziţie 2 zile în care se pot da pe cele două trasee cât de mult îi ţin plămânii, mâinile şi picioarele. Ieşit din comun este faptul că toate manşele, fără excepţie, vor fi cronometrate, ceea ce înseamnă ca riderii vor putea observa la cald evoluţiile lor, iar noi vom lua în calcul cele mai bune manşe obţinute pe ambele trasee. Da, ne dorim să vedem lumea la dat cât mai mult!

 

Pentru mai multe detalii http://www.gravityjam.surmont.ro/

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu