17 iunie 2012: Skoda Velo Challenge – Bucuresti

Data: 17/07/2012 Ora: 09:00 - 18:00 Locație: Bucuresti, in Padurea Baneasa

17 iunie 2012: Skoda Velo Challenge – Bucuresti

Team spirit back on track! Cand? Pe 17 iunie, in padurea Baneasa. 
Skoda Velo Challenge iti pune din nou bicicleta la treaba dar nu-ti lasa nici spiritul de echipa sa se odihneasca. Te asteptam pe 17 iunie sa pedalezi pentru numele team-ului tau, pentru gloria companiei pe care o reprezinti si mai ales, pentru faima colegilor tai. Competitia de tip stafeta este deschisa angajatilor care se pot inscrie in echipe de cate patru concurenti (categorii: masculin, feminin sau mixt), iar fiecare companie poate avea in concurs cat de multe echipe doreste.
Cursa se desfasoara in Bucuresti, in Padurea Baneasa, pe o distanta de aproximativ 10 km.
Linia de start si finish este in fata Academiei de Politie.
Cu cat mai multe echipe inscrise, cu atat cresc sansele pentru victorie!

PROGRAM

Skoda Velo Challenge insumeaza o serie de trei evenimente ce se vor desfasura pe parcursul zilei de duminica, 17 iunie 2012, astfel incat iubitorii mersului cu bicicleta sa se poata bucura pe deplin de o zi dedicata lor.

Velo Challenge
9:00 – 14:00 Competitia dedicata companiilor va avea linia de start si finish in fata Academiei de Politie de langa Padurea Baneasa. Primul eveniment de ciclism in care companiile din aceeasi industrie pot concura prin echipele inscrise, Skoda Velo Challenge pune la bataie cate o cupa pentru fiecare echipa ce se plaseaza pe locul 1, precum si multe premii pentru concurentii ce vor urca pe podium. Echipele au la dispozitie in total patru ore pentru a concura, dupa care urmeaza festivitatea de decernare a premiilor si Velo Party.

Velo Party
16:00 – 18:00 Odata ce competitia a luat sfarsit, continuam distractia cu o petrecere outdoors pentru biciclisti cu muzica buna, DJ-ala si dantuiala. Accesul la Velo Party se face gratuit de catre orice pasionat al mersului cu bicicleta.

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu