19 iulie 2014: TROFEUL MUSCELULUI

Data: 19/07/2014 Ora: 11:00 - 16:00 Locație: Campulung

19 iulie 2014: TROFEUL MUSCELULUI
Route 2,151,753 - powered by www.bikemap.net

Mai sus decat poti spera. Cand te decizi sa participi la un eveniment de MTB iei in calcul mai multe avantaje pentru a-l alege pe cel mai potrivit. Daca insa iti doresti sa alergi intr-un cadru natural deosebit, pe un traseu solicitant, dar care sa-ti ofere satisfactii extraordinare la final, atunci vei merge, pe 19 iulie, la Campulung.

In primul rand, participarea la cursa merita fiindca locatia propusa este una de exceptie. Desi startul/finish-ul sunt amplasate in centrul orasului, Campulungul este o localitate extrem de diferita de marile aglomeratii urbane. Aici timpul se misca mult mai incet, iar mostre de bun-gust architectonic din perioada interbelica inca pot fi gasite la fiecare colt de strada. In al doilea rand, cadrul natural din vecinatatea orasului face sa merite efortul de a participa la concurs. Versantii Masivului Iezer-Papusa se pravalesc practic peste localitatile din jur, incantandu-ti privirea. Desi acest masiv muntos este unul destul de inalt (2.469 m in Varful Rosu si 2.464 m in Varful Iezerul Mare), structura sa morfologica si faptul ca este impanzit de o retea de drumuri forestiere si poteci de animale, il fac sa fie perfect pentru mountain bike.

Traseele propuse pentru editia de anul acesta serpuiesc pe versantii cei mai dinspre sud ai Masivului Iezer-Papusa, versanti aflati la granita dintre relieful muntos si cel specific zonei Subcarpatilor. Itinerariul strabate poteci si drumuri de exploatare forestiera situate in Muntele Stramtu, Muntele Clabucet, Muntele Lalu si Culmea Magura.

Locul de plecare/întâlnire:

Eveniment adaugat de RidersClub.ro

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu
  1. Loredana Paduraru-Grigore 26/06/2014 at 21:04 #

    Cat de lung este traseul ?