19 mai 2012: Comana Spring Bike Fest – Comana

Data: 19/05/2012 Ora: 12:00 - 18:00 Locație: Comana

19 mai 2012: Comana Spring Bike Fest – Comana

Sambata, 19 mai 2012, va avea loc Comana Spring Bike Fest iar editia de toamna, Comana Autumn Bike Fest, este programata pe 20 octombrie 2012.

In 2010, la prima editie, au fost 250 de concurenti. Concursul a iesit bine, insa nu cum ne dorem, asa ca peste iarna am muncit din greu si ne-am pregatit pentru concursurile urmatoare.

In mai 2011, la urmatoarea editie, au venit 330 de concurenti. Numarul crescuse, era un semn ca suntem pe calea cea buna. Crezusem ca am ajustat micile scapari, insa unele probleme au reaparut. Am cerut ajutorul altor organizatori, insa nu am fost primiti cu bratele deschise si, in loc de sfaturi, am primit numai probleme. Asa ca, am fost nevoiti sa o luam singuri de la capat.

Ajutati de o echipa minunata de voluntari, sprijniti de dl.Palamaru de la Casa Comana, am reusit sa organizam, in toamna, o editia mult mai buna. In pofida problemelor anterioare, la concursul din septembrie au venit 440 de concurenti. Faptul ca numarul concurentilor aproape s-a dublat in decurs de un an nu poate decat sa ne bucure. Si sa ne oblige sa organizam concursuri si mai bune.

Multumim tuturor celor care si-au adus contributia la acest eveniment: sponsori, arbitri, voluntari, concurenti, celor care au fost alaturi de noi, dar si celor care ne-au criticat pentru ca ne-au ajutat sa intelegem unde gresim …

Pentru mai multe detalii: http://mtb.teamexpert.ro
Pentru voi toti un mare MULTUMIM !
Ne revedem sambata, 19 mai 2012 .

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu