21-24 septembrie 2017: CARPATHIAN MTB EPIC, prima editie

Data: 21/09/2017 - 24/09/2017 Ora: 09:00 - 18:00 Locație: Cheile Gradistei, Brasov

21-24 septembrie 2017: CARPATHIAN MTB EPIC, prima editie

Carpathian MTB Epic, Riders Club 2017

In luna septembrie, echipa MPG pregateste o super experienta mountain bike intr-o competitie cu format unic, ce se doreste a fi una emblematica pentru comunitatea ciclistilor amatori: CARPATHIAN MTB EPIC!

CARPATHIAN MTB EPIC este o intreaga experienta de viata, inedita si frumoasa, care pleaca de la pasiunea pentru sport si natura. Este o competitie care s-a nascut din dorinta de autodepasire si pentru a avea oportunitatea de a ne bucura de noi povesti si senzatii memorabile. Astfel, in perioada 21-24 septembrie 2017, riderii vor putea descoperi Romania salbatica, vor cuceri crestele inalte ale muntilor unde doar caprele negre mai concureaza. Va fi o incursiune in zonele naturale protejate, unice in Europa, ce vor putea fi explorate in mai multe etape pe doua roti in incercarea de a ne testa cat mai mult limitele fizice si psihice. Toata actiunea din zona de Start/Finish se va desfasura la Cheile Gradistei, in judetul Brasov, zona Fundata, intr-o locatie de exceptie, care va asigura standardul unei competitii de nivel olimpic. Pe langa traseele pline cu provocari, va asteapta multe surprize si seri cu petreceri tematice, intr-o atmosfera deosebita.

CARPATHIAN MTB EPIC este un eveniment la standarde inalte, full service, de tip “ride, eat, sleep and party” iar inscrierile se vor deschide in luna Martie!

Detalii si inscrieri: www.ridersclub.ro
Organizator: MPG

Tags: , , , ,

Eveniment adaugat de RidersClub.ro

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu