21 iunie 2015: Toate potecile duc la XC Race Sarata Monteoru, Buzau

Data: 21/06/2015 Ora: 10:00 - 17:00 Locație: Buzau

21 iunie 2015: Toate potecile duc la XC Race Sarata Monteoru, Buzau

 

Toate potecile duc la XC Race Sarata Monteoru, Buzau

Asociaţia XC Riders invita la aventura montana pe doua roti si adrenalina toti pasionatii de competitii sportive, pe data de 21 iunie 2015, la cea de-a doua editie a maratonului de Mountain-Bike “XC Race – Sarata Monteoru”.
Competitia are startul in frumoasa statiune balneara Sarata Monteoru, la aproximativ 100 de km de Bucuresti, pe dealurile impadurite ale Subcarpatilor de Curbura din judetul Buzau.
Organizatorii propun doua trasee, potrivite atat pentru ciclistii cu un nivel avansat de aptitudini, cat si pentru cei amatori care vor avea posibilitatea sa descopere un cadru natural de vis, cu păduri intinse si linistite. Pentru cei mai experimentati a fost pregatit traseul de Maraton cu o distanta de 65 km si 1800m diferenta de nivel, care va pune la incercare pregatirea fizica si tehnica a concurentilor, iar pentru ciclistii de nivel incepator sau mediu a fost gandit traseul de Semimaraton cu o distanta de 30 km si 800m diferenta de nivel. Din dorinta de a oferi posibilitatea parcurgerii traseului in orice conditii meteo, organizatorii au căutat rute noi care ocolesc zonele de exploatare forestiera, imbunatatind traseul de la editia precedenta.

Inscrierea participantilor la concurs se face online, pe www.xcriders.ro, pana pe 14 iunie 2015.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.xcriders.ro sau pagina de Facebook a evenimentului [https://www.facebook.com/events/1620179978239042].

Competitia este organizata de Asociaţia XC Riders si se bucura de sprijinul partenerilor oficiali Skoda si Directia Judeteană Pentru Sport si Tineret Buzau, si a sponsorilor: Alascom, Bergenbier, Multiprod Service, Multiprod Energo, Sistem Euroteh, Sara, Trident Service, Sloop, Euro Print şi Le Big, fara de care acest eveniment nu s-ar putea desfasura la un nivel superior de organizare.

Locul de plecare/întâlnire:

Tags: ,

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu