23-24 mai 2015: Comana Bike Fest

Data: 23/05/2015 - 24/05/2015 Ora: 09:30 - 13:30 Locație: Comana

23-24 mai 2015: Comana Bike Fest

AfisBF2015Editia a X-a a concursului MTB Comana Bike Fest are loc in weekendul 23-24 mai 2015. Se anunta 2 zile de competitie, pline de distractie si voie buna! Iata nu mai putin de 11 motive:

1. Despre concursul de la Comana se spune ca este cel mai frumos concurs de amatori din Romania! Apreciem ce spun participantii, insa suntem siguri ca mai sunt si alte concursuri frumoase in tara. Frumusetea tine de gust:) Cu siguranta insa, putem spune ca este cel mai frumos concurs de la Comana:)

2. Livrarea la domiciliu a Pachetului de Start este principala noutate a editiei!

3. 2 zile de intreceri: Sambata are loc concursul Individual, iar duminica concursul Corporate / pe Echipe.

4. Traseu Mudproof, creat special pentru a pune in valoare frumusetea Parcului Natural Comana, chiar si in conditii de ploaie si noroi! Dupa experienta de anul trecut, am creat mai multe trasee de backup, in caz de vreme rea. Aceste trasee au fost testate si au facut fata chiar si in conditii extreme. Noi speram sa avem parte de mult Soare, insa ne-am luat toate masurile sa putem oferi o experienta minunata indiferent de ce surprize vom avea din partea vremii:)

5. Acces facil la locul de start, pe drum asfaltat, iar la Casa Comana sunt conditii civilizate, cu toalete si locuri de spalat bicicleta.

6. Grija deosebita pentru copii, care au start separat, dupa incheierea concursului de adulti. Parintii pot sa concureze in concursul de adulti, apoi sa ii insoteasca pe copii.

7. Taxa de participare este de doar 50 Ron, iar prin achizitionarea pachetului de start participati la Programele WeCare ale Asociatiei Tabere cu Suflet, oferind copiilor fara posibilitati materiale acces la educatie si la o dezvoltare normala.

8. Value for Money: Abonamentul de Sezon, in valoare de 200 Ron, va ofera o experienta multidisciplinara si accesul, cu un pret redus, la peste 50 de competitii la 9 discipline sportive.

9. Gratuitate pentru persoanele cu venituri reduse si cele cu handicap, prin Programul FARA TAXA.

10. Garantie 100% pentru hateri si riderii nemultumiti.

11. Nu in ultimul rand, in luna mai, in Parcul Natural Comana infloresc Bujorii! Aveti asadar ocazia sa concurati intr-un loc minunat, pe poteci pline de Culoare!

Inscrierile se fac prin platforma TeamXpert Sports Events. Mai multe detalii: http://mtb.teamexpert.ro/

Locul de plecare/întâlnire:

Tags: , , , , , ,

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu