23 mai 2015: Riders Club: La Broaste, Caldarusani

Data: 23/05/2015 Locație: Caldarusani, Ilfov

23 mai 2015: Riders Club: La Broaste, Caldarusani
Route 2,441,892 - powered by www.bikemap.net

“E o poveste despre o explozie. O explozie de natura!” Asa veti putea incepe sa spuneti povestea aventurii traite in competitia La Broaste si, fiti siguri, o sa captati atentia tuturor celor din jurul vostru. Iar odata ce aveti toata atentia lor, le veti putea zugravi in cuvinte intregul tablou viu si colorat al unuia dintre cele mai frumoase trasee de MTB pe care ati pedalat vreodata. Rand pe rand, intr-o avalansa vesela de nuante primavaratice, senzatii tari si exclamatii, le veti povesti despre padurile umbroase cu stejari si plopi, pasarile rare, reptilele colorate, lacurile cu salcii bogate, pajistile inverzite si arhitectura straveche a manastirii din zona Caldarusani, elemente care v-au ajutat sa va desprindeti de rutina cotidiana pentru o zi. La final, dupa ce veti incheia entuziasti povestirea, veti vedea audienta uimita si chiar putin invidioasa pe aceasta experienta frumoasa traita in natura. Cu siguranta veti avea o stare de multumire asa cum e firesc pentru omul care nu vorbeste din povesti, ci le traieste!

Organizator: MPG

Detalii traseu: Evenimentul La Broaste va avea si la aceasta editie trei trasee atractive, adaptate pentru fiecare abilitate si in functie de varsta: Scurt, de 17 km, Standard, de 23 km si cel Epic, de 46 km.

Traseul Scurt este dedicat copiilor cu varste de la 6 pana la 14 ani. Daca sunt si alti doritori, acestia vor putea alege acest traseu numai pentru o cursa de agrement. Pe traseul Standard se vor organiza curse competitive pentru nivelurile: 4 si 3 – masculin si feminin, cu podiumuri pe 5 categorii de varsta – 14-19 ani, 20-29 de ani, 30-39 de ani, 40-49 de ani, peste 50 de ani, respectiv nivelul 2 open masculin si feminin.

Pe traseul Epic sunt asteptati sa concureze, in regim open, nivelurile 4 si 3, masculin si feminin. Pe acelasi itinerariu sunt asteptati riderii de la nivelul 2, masculin si feminin, la categoriile de varsta 14-19 ani, 20-29 de ani, 30-39 de ani, 40-49 de ani si peste 50 de ani. Pentru nivelul 1, traseul Epic va include o cursa competitiva de tip open masculin si feminin.

Prin urmare, pentru a va bucura de aceasta competitie frumoasa in natura, pe 23 mai, nu va ramane decat sa va alegeti cursa dorita si sa faceti rezervarea in competitie.

Inscrierile sunt deschise de pe 30 martie, ora 12:00!

Locul de plecare/întâlnire:

Eveniment adaugat de RidersClub.ro

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu