24 septembrie 2011: Comana Autumn Bike Fest – Comana

Data: 24/09/2011 Ora: 08:00 - 15:00 Locație: Comana


Traseu de bicicleta 993566 - powered by Bikemap 

Comana Bike Fest este un concurs de mountainbike “frumos si usor”, care va avea loc sambata, 24 septembrie 2011, la doar 30 km de Bucuresti, in Parcul Natural Comana.
Concursul se adreseaza celor care iubesc natura, fara sa ceara un nivel de pregatire exceptional, astfel incat se pot bucura de el atat adultii cat si copiii.
“Primul maraton la care nu a trebuit sa ma dau jos de pe bicicleta” ne-a spus, cu un zambet larg, o doamna concurenta.
In urma sondajelor facute am observat ca 92 % dintre participanti doresc sa revina iar 93% apreciaza locul de desfasurare.

- Traseul Lacul Comana (38 km) traverseaza Padurea Comana si Padurea Calugareni. Traseul ocoleste Lunca Neajlovului si Lacul Comana pe malul Sudic, de aici si numele. Se merge predominant pe poteci si pe drumuri de pamant.

- Traseul Bujorilor (20 km) traverseaza Padurea Comana. Traseul este comun pana la marginea satului Mihai Bravu. Numele vine de la Rezervatia Bujorilor care este traversata de la Est la Vest. Se merge predominant pe poteci si pe drumuri de pamant.

Cum se ajunge?
Din Bucuresti iesiti pe DN5 spre Giurgiu. Dupa ce iesiti din comuna 1 Decembrie, treceti podul peste raul Arges si, la primul sens giratoriu de la iesirea din Bucuresti, faceti stanga. Mergeti drept inainte 10 km si, in comuna Gradistea, aveti indicator pentru Casa Comana la dreapta. Apoi, cu cativa km inainte de Manastirea Comana, veti intalni a treia intersectie la o troita, unde faceti stanga. Ultima intersectie este in centrul satului Comana, unde faceti dreapta. Casa Comana este la iesirea din sat si intrarea in Padure, ultima casa pe dreapta. De la iesirea din Bucuresti pana la Casa Comana sunt doar 4 intersectii.

Inscrierile se vor deschide vineri, 22 iulie, ora 12:00 si se vor incheia vineri, 23 septembrie, ora 12:00.
Pentru mai multe detalii http://mtb.teamexpert.ro

http://www.facebook.com/event.php?eid=223939077645374

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu