25 februarie 2012: Clujul Pedaleaza pe zapada

Data: 25/02/2012 Ora: 11:00 - 13:00 Locație: Cluj

25 februarie 2012: Clujul Pedaleaza pe zapada

Competitia e programata sa aiba loc in Padurea Faget, zona Pater (acelasi loc de start-sosire cu Maros Bike XCO Cup), sambata 25 februarie 2012, cu startul programat la ora 11.

Categorii adulti:

  • Feminin Fun Open
  • Masculin Fun Open
  • Feminin Master Open
  • Masculin Master Open

Inscrierile se pot face doar online si doar pana in 17 februarie pe noul site www.clujulpedaleaza.ro contra unei taxe modice de 10 lei care va fi platita in momentul ridicarii numerelor de concurs, inaintea startului.

Nu uitati acasa buna dispozitie fiindca va fi la fel de obligatorie precum casca si bicicleta. Si daca tot am ajuns sa va dau sfaturi, nu va imbracati prea gros fiindca dupa prima urcare va veti incalzi foarte tare iar coborarile nu sunt lungi. Sa aveti insa hainde de schimb, atat tricou de corp cat si ceva pufos si calduros care sa le luati pe voi imediat dupa ce ati terminat cursa, astfel incat sa puteti savura ceaiul si mancarea calda oferita de organizatori.

IMPORTANT:

Organizarea competitiei depinde de starea vremii si a zapezii. In weekend-ul trecut cararile batatorite din Faget erau numai bune de pedalat. Luni a nins si azi (15 feb) traseul e inaccesibil pentru biciclete dar daca nu va mai ninge, cu siguranta in weekend se va putea pedala pe traseu. Organizatorii isi rezerva dreptul de a aduce modificari traseului si numarului de ture anuntat. Vineri seara vom scrie un update la finalul acestei postari daca competitia va putea fi organizata sau va fi amanata pentru urmatoarea saptamana.

Accesul la traseul de concurs se poate face pe marcajul turistic banda rosie daca veniti pe jos sau daca veniti cu masina urmati ruta Str. Campului – Str. Dimitrie Gustie – ALeea Negoiu – Str. Basarabiei (pe unele harti nu apare aceasta strada). Daca veniti cu masina, va avertizez ca nu e tocmai usor de urcat spre padure dupa ultimul bloc.

Pentru mai multe detalii: http://www.clujulpedaleaza.ro

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu