25 mai 2013 – Riders Club – Moara Vlasiei

Data: 25/05/2013 Ora: 11:00 - 17:00 Locație: Moara Vlasiei, Padurea Surlari

25 mai 2013 – Riders Club – Moara Vlasiei

Padurea Surlari  se afla la o distanta de aproximativ 40 km de Bucuresti, la marginea localitatii Moara Vlasiei. Este o zona mai putin cunoscuta de comunitatea ciclistilor. Nu este o padure foarte intinsa, dar se remarca prin peisajele fascinante de pe malurile lacului ce o margineste pe toata lungimea sa. Traseul concursului are 16 km si este cu siguranta unul pitoresc si atractiv, fiind realizat cu precadere pe  malul  lacului, ceea ce ofera o priveliste minunata. E un traseu destul de usor, realizat in mare parte pe drumuri forestiere late, care nu traverseaza zone tehnice sau cu prea mult noroi. Pe 25 mai va invitam la un eveniment placut, in mijlocul naturii, accesibil atat incepatorilor cat si avansatilor.

Ce este Riders Club?
Riders Club este comunitatea pasionatilor de biciclete din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate si performanta, care participa la competitiile Riders Club organizate in toata tara, pe durata unui intreg sezon.

Cum revolutioneaza Riders Club experienta de rider?
La baza sistemului se afla platforma online www.RidersClub.ro, care centralizeaza intreaga activitate a clubului. Pagina personala a fiecarui rider inscris, pagina fiecarei competitii din calendar si clasamentele generate pe niveluri competitionale sunt principalele functionalitati care ii vor oferi o experienta completa fiecarui membru al clubului.

Pagina personala pe RidersClub.ro
Fiecare membru Riders Club are o pagina personala care afiseaza nivelul de abilitate, evolutia in evenimentele Riders Club, clasamentul personal si alte informatii utile.

Nivelurile competitionale
Nivelurile sunt stabilite de la 4 la 1, unde 1 ii reprezinta pe sportivii de performanta, si 4 pe cei care abia si-au facut intrarea in lumea ciclismului amator.

Calendarul Riders Club
Evenimentele Riders Club sunt competitii in care participantii alearga pe trasee adaptate lor si impotriva unor concurenti cu acelasi nivel competitional. Un incepator de nivelul 4 va concura pe trasee mai scurte si mai usoare. Un rider experimentat, de nivelul 1, va concura pe trasee mai lungi si mai dificile. Competitiile din calendar au trasee dedicate fiecarui nivel. Calendarul Riders Club 2013 este disponibil aici.

„Pentru mine, Riders Club, reprezinta un sistem nou pentru Romania, o schimbare adusa concursurilor de la noi, o aliniere a ciclismului la standardele europene. Este un sistem bine pus la punct, un sistem unde oamenii vin, alearga, se simt bine si in siguranta. Locul unde  pot alerga laolalta ciclisti amatori si profesionisti dar care sunt diferentiati intre ei prin  4 nivele.” Razvan Juganaru, campion national la ciclocros si MTB Maraton.

“Riders Club este un proiect ambitios pe care il percep ca o garantie a unor evenimente frumoase, organizate la standarde inalte de calitate. Suntem bucurosi sa facem parte dintr-un proiect inovativ!” Dan Muraru, director Giant Romania

Despre MPG

In cei 16 ani de activitate, MPG s-a dedicat incurajarii sportului in randul amatorilor, prin organizarea si coordonarea de evenimente si sisteme competitionale. Printre proiectele initiate de MPG: Circuit Tenis Partener, Tenis10, Romanian Corporate Sports.

 

Locul de plecare/întâlnire:

Tags: , , , , , , , , , ,

Eveniment adaugat de RidersClub.ro

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu