26 octombrie 2013: Comana Park Trophy

Data: 26/10/2013 Locație: Bucuresti

26 octombrie 2013: Comana Park Trophy

Pentru finalul sezonului de competitii Riders Club v-am rezervat o experienta inedita. Va invitam la o competitie marca ROC intr-o zona mirifica, la doar 30 de km de Bucuresti. Concursul va fi organizat in data de 26 octombrie 2013 in Parcul Natural Comana, o locatie unica din punct de vedere al istoriei si al biodiversitatii. Parcul se intinde pe 25.000 de hectare si cuprinde un ecosistem caracteristic Deltei, cunoscut din vechime sub numele de Balta Comana. Specialistii sustin ca Delta de langa Bucuresti ocupa locul doi ca biodiversitate, dupa rezervatia Delta Dunarii. Padurile de stejar si de frasin cuprind exemplare unice, vechi de sute de ani. In Parcul Natural Comana traiesc 141 de specii de pasari, 19 specii de pesti si 31 de specii de mamifere.

Startul concursului de pe 26 octombrie va avea loc de pe stadionul localitatii Mihai Bravu, judetul Giurgiu.

Riderii vor avea parte de un pachet de concurs generos, care va cuprinde:

 • Numar de concurs
 • Cip de cronometrare
 • Medalie de finisher
 • Tricou de concurs Riders Club (mai putin pentru cei care se inscriu in ziua concursului)
 • Covrigei GrandPapa si biscuiti Poieni in pachetul de concurs
 • O portie de paste, la finalul competitiei, pe baza numarului de concurs
 • O doza Ursus Cooler la finalul competitiei, pe baza numarului de concurs
 • Voucher discount 200 Lei (Sport Guru) la achizitia unei biciclete Cube (model 2014)
 • Voucher cadou de inscriere gratuita in sistemul Tenis Partener (95 ron)
 • Asistenta medicala Crucea Rosie Romana – Filiala Sectorului 5 Bucuresi, prin serviciul AMBU-CR si de Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta
 • Apa, energizant Gatorade, banane, ciocolata, glucoza, biscuiti Velpitar la punctele de alimentare
 • Voluntari pe traseu din partea Brigazii de Voluntari
 • Zona Skil de spalare biciclete la finish
 • Acces la zona terasa dedicata pentru eveniment
 • Transport bicicleta si persoana pe ruta Bucuresti- Start si retur (contra unei taxe suplimentare de 35 RON, doar pentru cei care comanda acest serviciu pana miercuri, 22 octombrie)

Taxa de concurs difera, in functie de perioada inscrierii:

 • 60 RON pana pe 20 octombrie
 • 80 RON pana pe 25 octombrie
 • 100 RON in ziua concursului

Detalii despre traseu si concurs vor fi oferite pe pagina oficiala a concursului, la sfarsitul acestei saptamani.

Ce este Riders Club?
Riders Club este comunitatea pasionatilor de biciclete din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate si performanta, care participa la competitiile Riders Club organizate in toata tara, pe durata unui intreg sezon.

Cum revolutioneaza Riders Club experienta de rider?
La baza sistemului se afla platforma online www.RidersClub.ro, care centralizeaza intreaga activitate a clubului. Pagina personala a fiecarui rider inscris, pagina fiecarei competitii din calendar si clasamentele generate pe niveluri competitionale sunt principalele functionalitati care ii vor oferi o experienta completa fiecarui membru al clubului.

Pagina personala pe RidersClub.ro
Fiecare membru Riders Club are o pagina personala care afiseaza nivelul de abilitate, evolutia in evenimentele Riders Club, clasamentul personal si alte informatii utile.

Nivelurile competitionale
Nivelurile sunt stabilite de la 4 la 1, unde 1 ii reprezinta pe sportivii de performanta, si 4 pe cei care abia si-au facut intrarea in lumea ciclismului amator.

Calendarul Riders Club
Evenimentele Riders Club sunt competitii in care participantii alearga pe trasee adaptate lor si impotriva unor concurenti cu acelasi nivel competitional. Un incepator de nivelul 4 va concura pe trasee mai scurte si mai usoare. Un rider experimentat, de nivelul 1, va concura pe trasee mai lungi si mai dificile. Competitiile din calendar au trasee dedicate fiecarui nivel. Calendarul Riders Club 2013 este disponibil aici.

„Pentru mine, Riders Club, reprezinta un sistem nou pentru Romania, o schimbare adusa concursurilor de la noi, o aliniere a ciclismului la standardele europene. Este un sistem bine pus la punct, un sistem unde oamenii vin, alearga, se simt bine si in siguranta. Locul unde  pot alerga laolalta ciclisti amatori si profesionisti dar care sunt diferentiati intre ei prin  4 nivele.” Razvan Juganaru, campion national la ciclocros si MTB Maraton.

“Riders Club este un proiect ambitios pe care il percep ca o garantie a unor evenimente frumoase, organizate la standarde inalte de calitate. Suntem bucurosi sa facem parte dintr-un proiect inovativ!” Dan Muraru, director Giant Romania

Despre MPG

In cei 16 ani de activitate, MPG s-a dedicat incurajarii sportului in randul amatorilor, prin organizarea si coordonarea de evenimente si sisteme competitionale. Printre proiectele initiate de MPG: Circuit Tenis PartenerTenis10Romanian Corporate Sports.

Eveniment adaugat de RidersClub.ro

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu