27 august 2011: Babadag MTB XC – judetul Tulcea

Data: 27/08/2011 Locație: Babadag, judetul Tulcea

27 august 2011: Babadag MTB XC – judetul Tulcea

Pentru prima data in zona de sud-est a Romaniei se va da startul unei competitii inedite de cross country  avand ca scop principal promovarea ciclismului in aceasta zona. Locul de desfasurare al competitiei va fi in localitatea Babadag, din judetul Tulcea, la o distanta de 80 de kilometri de Constanta, in data de 27 august 2011.

Traseul competitiei se va derula de-a lungul unui drum forestier, pe o lungime de 15 kilometri si poate fi accesibil fiecarui ciclist, indiferent de pregatire. Pe parcursul traseului se succed zone de urcare si coborare pe drum de macadam si de pamant, alternand cu zone de teren plat, dar diferenta de nivel nu este mai mare de 200 de metri in punctul maxim de urcare. Atentia concurentilor va fi pusa la incercare pe ultima parte a traseului unde vor intalni curbe bruste si santuri adanci care trebuie abordate cu grija.

Promisiunea organizatorilor este ca vei avea parte de o competitie plina de adrenalina si o organizare ireprosabila. Inscrierile se fac pe www.biciclete.ro.

Pentru mai multe detalii http://www.mbike.ro/2011/07/babadag-mtb-xc/

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu