28 august 2016: Dumbrăvița MTB Race Days

Data: 28/08/2016 Ora: 10:00 - 15:00 Locație: Dumbrăvița/Timișoara Timiș

28 august 2016: Dumbrăvița MTB Race Days

De zilele Dumbrăviței, te provocăm să ieși în natură cu familia. Nu începem cu grătar și bere, ci cu o competiție de ciclism. În prima zi, vedeta va fi copilul tău. De la 3 la 14 ani, cei mici se vor întrece pe un traseu special, a cărui dificultate este stabilită în funcție de grupele de vârstă. Totul conceput în așa fel încât “distracția” să fie cuvântul de ordine.

În ziua a doua te invităm să descoperi împrejurimile Timișoarei și să fii surprins de diversitatea de relief din Câmpia Vestului. Și ca experiența să fie și mai spectaculoasă, nu uita să-ți aduci bicicleta de offroad. Pentru că te vom arunca în luptă cu alți cicliști pe potecile umbrite ale Pădurii Verzi, pe traseul sinuos, cu urcări și coborâri, dintre comunele învecinate și pe malul lacului de acumulare de la Ianova. Un traseu de 60 de km, cu destule obstacole care te vor solicita pe măsură. Iar la final, îți garantăm că grătarul și berea vor fi mai gustoase ca niciodată.

Înscrierile pe https://dumbravita.raceday.ro/

Intră pe pagina de facebook a evenimentului pentru a fi in contact cu noi și cu ceilalți participanți: https://www.facebook.com/events/1583286698629395/

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu