29-30 august 2015: MARATONUL OLTENIEI

Data: 29/08/2015 - 30/08/2015 Locație: Rm. Valcea

29-30 august 2015: MARATONUL OLTENIEI

Maratonul Olteniei este ocazia perfecta de a explora frumoasa regiune deluroasa din vecinatatea orasului Ramnicu Valcea si de a lua parte la un eveniment sportiv de Trail Running si MTB Cross-country.

Sambata 29 august 2015 – MTB Cross-country

Ne pregatim pentru a 3-a editie a Maratonului Olteniei!

Vom avea multa energie de consumat pe carari si prin paduri, intr-un cadru natural impresionant.
Competitia este adresata preponderent amatorilor, pe doua variante de traseu:  scurt de aproximativ 33km si lung de 51km.
Ambele ii vor pune pe concurenti la incercare! Vom avea atat urcari sustinute cat si coborari entuziasmante, atat zone de padure cat si pasuni. Te asteptam intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din tara pentru o competitie energica in mijlocul naturii!

Iubitorii bicicletei de toate varstele care nu sunt inscrisi in concurs pot participa la plimbarea popularacare va avea loc in zona parcului Zavoi, unde este si zona de start/sosire a maratonului. Familii, copii, parinti si bunici sunt asteptati sa petreaca o zi activa in aer liber!

Duminica 30 august 2015 – Trail Running

Ca si anul trecut, te asteptam la o antrenanta cursa de trail. Alearga intr-un peisaj deosebit, pe două trasee: unul de semimaraton 21,1km și un cros de 10km.

Probele, de MTB si Trail Running, sunt independente una de alta, dar poti concura la amandoua si astfel beneficiezi de o reducere a taxei.

Pentru noutati si fotografii urmareste-ne si pe pagina noastra de facebook si pe site.

 

Locul de plecare/întâlnire:

Tags:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu