31 mai 2015: Rocket Bike Fest, Cernica

Data: 31/05/2015 Locație: Padurea Cernica de langa Bucuresti

Rocket Bike Fest este un concurs de ciclism cross country (XCO) care își propune să sprijine un stil de viață sănătos și să promoveze ciclismul ca mod de petrecere al timpului liber. Evenimentul vine în întâmpinarea tuturor iubitorilor de natură și a pasionaților de competiții sportive, având ca obiectiv conștientizarea autismului și susținerea programelor de integrare a copiilor diagnosticați cu tulburări din spectrul autist.

Traseul competiției este prietenos, cu diferențe mici de nivel, preponderent pe poteci de pădure. Copiii concurează pe trasee special amenajate în interiorul  Phoenix Aventura Parc și au parte de surprize și cadouri pe durata întregii zile.

Pe lângă cursele de ciclism organizate pe grupe de vârstă și nivele de dificultate, Rocket Bike Fest s-a dorit un loc pentru întreaga familie. Parcul de Aventura Phoenix Cernica devine pentru o zi un spațiu în care fiecare se simte bine. De la copii cu vârsta între 3 și 10 ani, la adulți de peste 45 de ani, traseele au fost construite pe măsura experienței, iar după, fiecare se putut relaxa în compania echipei de organizare și a momentelor pregătite de parteneri.

Inscrieri si detalii pe: www.rocketbike.ro

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu