4 august 2013: Maratonului Bucegilor, Padinafest

Data: 04/08/2013 Locație: Padina

4 august 2013: Maratonului Bucegilor, Padinafest

Maratonul  Bucegilor 2013 – pe  2 roţi în vârf de munte


Padina Fest
vă invită anul acesta pe 4 August 2013 la a treia ediţie a Maratonului Bucegilor, o întrecere MTB cross country, într-un cadru spectaculos, la altitudine de până la 2000 metri. Traseul, de aproximativ 40 km, cu o diferență de nivel de 1000m, va avea startul pe platoul Lunca Padinii și va trece pe lângă numeroase obiective turistice: Lacul Bolboci, Șaua Dichiului, Babele, Sfinxul, Valea Dorului, Piatra Arsă, Cerdacul și Peștera.

La al treilea an de desfasurare, Maratonul Bucegilor este un concurs dedicat tuturor mountainbikerilor, de la amatori entuziaşti până la competitori căliţi şi experimentaţi. 

Întrecerea pe două roţi este integrată într-un festival de 5 zile dedicat muntelui. Padina Fest revine în forţă cu a patra ediţie între 31 iulie şi 4 august 2013 pe Platoul Padina, Munţii Bucegi cu activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în mijlocul naturii.

Promovarea munților Bucegi şi a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest. Maratonul Bucegilor işi propune să susţină sportul ca stil de viaţă, indiferent de profesie sau vârstă.

Pentru înscrieri, noutăţi şi surprize intraţi  pe www.padinafest.ro/mtb si www.facebook.com/padinafest.

https://www.facebook.com/events/373951486046971/

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu