4 iunie 2011: Maratonul Vinului – Urlați

Data: 04/06/2011 Locație: Urlati

4 iunie 2011: Maratonul Vinului – Urlați

Maratonul Vinului este un eveniment de mountain biking nou-nouț. Este destinat tuturor celor pasionați de acest sport, amatori sau semiprofesioniști, și include si un eveniment pentru familii.

Pedalând printre dealuri vălurite acoperite cu vii, concurenţii vor avea parte de un peisaj spectaculos si de o provocare fizică serioasă. Programat pe 4 iunie 2011, Maratonul Vinului se integrează perfect în calendarul competițional, la doar o lună după Prima evadare şi cu o săptămână inainte de Mediaş.

Participanții la concurs pot alege între două distanţe: 30 km și o diferență de nivel de 700 m sau 65 km și o diferență de nivel de 1.650 m. Vom avea și un eveniment pentru părinți şi copii, asa că veniți cu toată familia! Toate cursele au startul şi finişul în orașul Urlați (la 20 km de Ploiești spre est şi aprox. 80 km de Bucureşti spre nord).

Pentru mai multe detalii despre trasee, vezi Info Trasee. Înscrierile online vor începe înainte de Paşti. Între timp vom afişa ultimele ştiri pe pagina de Noutăţi, unde poți scrie comentarii și feedback.

Detalii pe: http://maratonulvinului.ro/

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu