5 august 2012: Maratonul Bucegilor – Platoul Padina

Data: 05/08/2012 Ora: 10:00 - 16:00 Locație: Platoul Padina, Muntii Bucegi

5 august 2012: Maratonul Bucegilor – Platoul Padina

Traseu de bicicleta 1138191 - powered by Bikemap 

Maratonul Bucegilor se adreseaza in special iubitorilor de mountain bike amatori. Desi suntem bucurosi si onorati sa avem printre noi si sportivi legitimati sau membri ai unor cluburi, focusul principal al acestui eveniment este pe sportul de masa, barbati si femei, mai tineri sau mai in varsta, iubitori ai mersului pe bicicleta, ai sportului si miscarii in aer liber.
Includerea maratonului in cadrul bine-cunoscutului festival PadinaFest ne pozitioneaza in acest sens, ca sustinatori ai sportului ca stil de viata, indiferent de profesie sau varsta.

De ce Maratonul Bucegilor?

Traseul de aproximativ 40 km cu o diferenta de nivel de 1000m va avea startul pe platoul Lunca  Padinii si va va purta pe ruta: Padina – Bolboci – Dichiu – Piatra Arsa – Pestera – Padina.

Tura ofera participantilor peisaje incredibile si numeroasele obiective: Lacul Bolboci, Saua Dichiului, Valea Dorului, Piatra Arsa, Babele, crucea Caraiman, Cerdacul si Pestera.
Probabil cea mai cunoscuta si vizitata arie montana din Romania: Padina, Pestera Ialomitei, cheile Zanoagei, lacul Bolboci, Saua Dichiului, Babele, Sfinxul, Piatra Arsa, Valea Dorului, Cota 2000, Crucea de pe Caraiman, Vf. Omu – toate sunt in regiunea in care este desenat traseul – majoritatea fiind chiar pe traseu.
Deoarece vom avea chiar mountain bike! Adica, suntem cu adevarat la munte! Traseul va urca la circa 2000m altitudine. Alt aer, alta priveliste, alta atitudine!
Traseul va imbina drumul “forestier”, de macadam, cu zone mai tehnice tip single-trail.
Deoarece puteti petrece timp de calitate in inima Bucegilor cu ocazia PadinaFest. Nu avem un simplu maraton, totul este integrat intr-un festival de 5 zile dedicate muntelui si activitatilor outdoor.

Categorii de competitie:

Masculin – general
Masculin – 19-29
Masculin – 30-39
Masculin – 40+
Feminin – general
Varsta va fi definita in functie de anii impliniti la data concursului. Pentru cei nascuti in 5 august, se considera varsta implinita pe aceasta data.

Pentru mai multe detalii: http://www.padinafest.ro/maraton/mtb/
http://www.padinafest.ro/maraton/mtb/despre/

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu