6 august 2016: Dumbrava cu Margaritar

Data: 06/08/2016 Ora: 09:00 - 17:00 Locație: Mihai Bravu, judetul Giurgiu

6 august 2016: Dumbrava cu Margaritar

La inceput de Gustar, pe 6 august 2016, competitia ciclista cu nume de poveste Dumbrava cu Margaritar va deschide poarta, la cea de-a 4-a aniversare, spre un taram impresionant peste care natura domneste din vremuri stravechi, Parcul National Comana.

Aventura marca Riders Club, organizata de MPG, se dezvaluie privirilor pe trasee desenate in mijlocul unui teren de 25.000 de hectare, pe care cei mai competitivi se vor intrece pe nerasuflate, curiosi sa descopere surprizele oferite de cadrul natural deosebit de bogat. Altii vor pedala bucurosi sa guste si sa savureze frumusetile peisajului pe indelete. Cu siguranta insa, toti vor fi la fel de incantati de varietatea traseelor, ce imbina intr-un mod armonios drumurile forestiere si single-track-urile speciale, prin padurea umbroasa. 

La concursul MTB Dumbrava cu Margaritar sunt disponibile 45 de curse desfasurate pe patru trasee atractive: Scurt, de 13 km, pe care orice rider incepator poate pedala si se poate bucura de o cursa reusita; Standard, de 21 km, dedicat celor cu ceva mai multa experienta competitionala; Epic, de 42 km sau 63 km, care va provoca ciclistii cu antrenament si vechime in MTB sa arate cat de bine stau la capitolele tehnica si rezistenta fizica.

Inscrierile se fac online pana miercuri, 3 august, pe pagina evenimentului unde veti gasi toate informatiile despre competitie:

http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/dumbrava-cu-margaritar-2016

Organizatori: Razvan Juganaru si MPG

Informatii veti gasi si pe pagina Facebook Riders Club:

https://www.facebook.com/RidersClub.ro

Locul de plecare/întâlnire:

Eveniment adaugat de RidersClub.ro

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu