6 iulie 2013: MTB Maraton Baia Mare

Data: 06/07/2013 Locație: Baia Mare

6 iulie 2013: MTB Maraton Baia Mare

“Transylvanya MTB Trophy” este rodul colaborarii a 3 importante cluburi de ciclism din zona Transilvania, respectiv: Alien Cycling Zalau, Clujul Pedaleaza si Mad Snails Baia Mare.

Prin aceasta colaborare urmarim sa oferim iubitorilor acestui sport, din Romania si strainatate posibilitatea de a participa intr-un campionat regional pe Transilvania, care include urmatoarele competitii:

A 6 a editie MTB Maraton Baia Mare are loc anul acesta in data de 06.07.2013 si este organizat de AS Club Sortiv Mad Snails Baia Mare.

Maratonul are ca distante de concurs un traseu hobby de 30 de km, seminaraton de 50 km si maraton de 100 km. Traseele de 50 si 100 de km au un grad de dificultate mediu spre avansat. Incepind din anul 2011 tot in cadrul acestui concurs are loc si un traseu Family Tour de aproximativ 15 km, traseu usor destinat promovarii biciclismului in familie pe trasee montane accesibile inclusiv copiilor.

Competitia are ca punct de start Cabana BRAZI 2 situata in statiunea Izvoare din judetul Maramures pe un platou vulcanic, înconjurat de brazi, sub vârful Ignis, în partea de SV a Muntilor Gutâi, inconjurata de un peisaj montan deosebit de frumos. Cabana BRAZI 2 ofera doritorilor posibilitati de cazare si masa.

Aici siteul oficial!

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu