6 noiembrie 2011: Arges Autumn Race – Pitesti

Data: 06/11/2011 Locație: Pitesti, parcul Trivale

6 noiembrie 2011: Arges Autumn Race – Pitesti

Arges Autumn Race

  • Editia a IV-a
  • Date : 06.11.2011
  • Cross Country – XC
  • Locul desfasurarii: Pitesti, parcul Trivale

Vor fi 2 categorii, si anume de 100 si 200 de minute. Concurentii vor parcurge ture pana la expirarea timpului aferent categoriei. Dupa expirarea timpului toti concurentii sunt opriti si se face clasamentul in functie de numarul de ture si de timp.

Sunt necesare: o stare buna de sanatate, un nivel minim de antrenament, un bagaj de cunostinte tehnice proprii competitiilor de MTB. Participantii isi asuma întreaga responsabilitate pentru starea de sanatate în care se afla. Orice participant înscris va avea un numar de concurs si o acreditare. Orice participant trebuie sa respecte regulile competitiei si trebuie sa urmeze indicatiile date de organizatori.

Fiecare participant care ia parte la ARGES AUTUMN RACE 2011 este responsabil pentru propria securitate si siguranta. Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii si personalul care participa la realizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de ranire sau pagube, anulare, întârzieri sau schimbari ale traseelor care pot surveni în timpul desfasurari evenimentului. Fiecare participant trebuie sa semneze, înainte de înscriere, o declaratie de responsabilitate, prin care îsi asuma riscurile ce rezulta din participarea la un astfel de eveniment si orice pagube survenite din orice motiv, inclusiv pierdere sau furt.

Pentru mai multe detalii: http://mtb-maraton.ro/

http://www.facebook.com/event.php?eid=110282935745329

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu

Trackbacks/Pingbacks

  1. Idei de weekend: 4-6 noiembrie | impresii din lumea mare - 04/11/2011

    [...] Argeş Autumn Race – competiţie de MTB (6 noiembrie). [...]