7 august 2011: Banat Mountainbike Maraton – Gărâna

Data: 07/08/2011 Locație: Gărâna

7 august 2011: Banat Mountainbike Maraton – Gărâna

Acest eveniment a devenit deja o tradiţie, ajungând anul acesta la a 7-a ediţie.  Este un eveniment de masa si se adresează cicliştilor amatori, din ţara şi de peste hotare.

Prin intermediul acestui maraton, Asociaţia Bike Attack îşi propune promovarea şi mediatizarea în România atât a ciclismului montan – „mountain biking”, cât şi a regiunii Banatului Montan, zonă favorabilă traseelor de ciclism montan. Ne dorim de asemenea încurajarea publicului de toate vârstele pentru practicarea acestui sport precum şi promovarea activităţilor prietene cu natura.

Competiţia va avea loc pe trei trasee diferite ca lungime şi dificultate, având startul şi sosirea în acelaşi punct, în zona Poiana Lupului de la Gărâna – Wolfsberg; 90 de km pentru sportivi cu experienţa si profesionişti, 60 de km pentru amatori care iubesc mountain biking-ul si se luptă pentru weekend-urile petrecute pe bicicletă si 30 de km pentru toata lumea chiar si pentru cei care merg mai rar sau acum se apuca de acest sport.

Anul acesta Banat Mountain Bike Maraton se pregăteşte pentru 300 sute de participanţi oferindu-le acestora pe lângă premii, cadouri şi multe surprize, un spectacol organizat de Radio România Actualităţi în cadrul campaniei „Mişcarea de Sănătate”.

Locatie:

Sud-vestul Romaniei, la 140 km de Timisoara, 140 km de Deva, 100 km de granita Serbiei, 230 km de granita Ungariei si 630km de Bucuresti.

Drumuri catre Gărâna :
E70 Bucuresti – Pitesti – Craiova – Caransebes – Resita – Văliug – Gărâna
E871 Oradea – Arad – Timisoara – Resita – Văliug – Gărâna
E81-E79 Cluj – Alba Julia – Hunedoara – Caransebes – Resita – Văliug – Gărâna
E70 Beograd – Vrsac – Resita – Gărâna
E75 Budapesta – Szeged – Timisoara – Resita – Văliug – Gărâna

Pentru mai multe detalii

http://www.banatmaraton.ro/ro/home.html

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001183895674

 

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu