11 noiembrie 2012: Contratimp Șosea Zalău

Data: 11/11/2012 Ora: 10:00 - 17:00 Locație: ZALAU Jud Salaj

11 noiembrie 2012: Contratimp Șosea Zalău

Clubul Alien Cycling Zalau, va invita la una din cele mai spectaculoase competitii din Romania: Contratimp Zalau

Organizator: Clubul  “Alien Cycling Zalau”

Contratimpul este o competitie de ciclism care se adreseaza tuturor ciclistiilor cu vârsta minima de la 14  ani indiferent de sex, cu experienta în pedalat, pe o bicicleta specializata care este intr-o stare buna de functionare. Contratimpul combina distractia pe bicicleta cu spiritul de competitie, cu miscarea in natura, insufla curaj acelor biciclisti care pana acum au avut retineri pentru a face pasul urmator spre marile competitii, ofera oportunitatea tuturor participantiilor de a-si masura capacitatiile si propriile performante, intr-un cadru organizat. Pentru acest eveniment sunt asteptati sa participe atat sportivi de performanta cat si amatorii de ciclism, sens în care am pregatit trei categorii diferite de participanti. Pe langa descoperirea frumusetiilor pitoresti ale acestei zone, dorim sa dezvoltam ciclismul in Salaj.

 

Data : 11.11.2012

Ora : 10.00 – 17.00

Locatia:

Start si Finish din capatul drumului de centura (partea Aghires) de legatura intre E81 si 191C (Centura Zalau)

 

Trasee:

Traseul porneste pe Centura Zalau din partea localitatii Aghires merge pâna lânga intersectia sens giratoriu cu E81. Aici concurentii o iau în sens invers si ajung la finish exact de unde au pornit.


Scopul Concursului:

Concursul are ca prim scop familiarizarea si prezentarea sportului la scara nationala, promovarea orasului Zalau si imprejurimilor acestuia, creerea unui obicei de natura sa creasca reputatia orasului Zalau si, implicit, a judetului Salaj.

Regulament

Traseu

Inscrieri

Concurenti inscrisi

Program

Discutii pe forum ciclism.ro 

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu