2-9 iunie 2012: Turul Ciclist al României 2012

Data: 02/06/2012 - 09/06/2012 Locație: Constanta - Marghita

turul-ciclist-Afis-V2-S

ATENTIE: Federatia Romana de Ciclism împreună cu Blogal Initiative caută un blogger biciclist care să fie bloggerul oficial al Turului Ciclist al Romaniei. Se asigura deplasarea, masa si cazarea si un loc in cel mai bun punct de observatie din caravana!

Mai multe detalii aici: http://blogalinitiative.ro/campanii/trimitem-blogger-oficial-la-turul-ciclist-al-romaniei

Cea de-a 49-a ediţie a Turului Ciclist al României va debuta anul acesta la Constanţa, pe data de 2 iunie, cu un prolog. Prima etapă a Turului va continua cu 132 de kilometri de parcurs pe traseul Hârşova – Galaţi, după care se va merge prin Moldova, spre Botoşani.
La această ediţie vor concura 14 echipe, cu bcilişti din 10 ţări. Mica Buclă va ocoli anul acesta Capitala, întinzându-se pe un total de 1404 kilometri, dispuşi în 9 etape (Sursa: sportlocal.ro)

Traseul de anul acesta este diferit de cel de anul trecut. Până la Târgu Mureş se merge fix ca în 2011, dar de acolo încep diferenţele majore. Avem Agnita, Râmnicu Vâlcea, Pasul Urdele – cu ultima etapă Salonta-Marghita ! Au ieşit de pe traseu (faţă de 2011) Sibiu, Braşov şi (mai ales) finalul de la Bucureşti.

ISD (echipă continentală din Ucraina, a doua echipă a lui Lampre ISD – care este în Giro momentan (!)) va participa la toate cele trei tururi organizate în România: Turul Ciclist al României, Turul Sibiului şi Turul Ţinutului Secuiesc. (Sursa: 3ditorial.eu)

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu