20 martie 2011: Descoperă Timișoara II – Cupa Cetăților etapa XXI

Data: 20/03/2011 Ora: 09:00 - 18:00 Locație: Timisoara

20 martie 2011: Descoperă Timișoara II – Cupa Cetăților etapa XXI

“Verde pentru Biciclete” și Clubul Sportiv Gratzu au plăcerea de a vă invita dumincă, 20 martie 2011 la “Descoperă Timișoara” ediția a doua – etapa XXI din cadrul Cupei Cetăților.

Această competiție sportivă este menită să-i ajute pe timișoreni să își cunoască mai bine orașul în care locuiesc, să facă mișcare și să folosească bicicleta în scop turistic, sportiv, recreațional și ca mijloc de deplasare mai sănătos și mai curat. Scopul nostru este de a promova și de a cunoaște orașul prin evidențierea atracțiilor turistice ale Timișoarei, de a încuraja cetățenii să utilizeze bicicleta și de a promova sportul în masă.

Concursul este unul pe echipe, fiecare echipă fiind formată din 3 bicicliști. Echipele se pot înscrie din timp, folosind formularul online de inscriere, până în data de 15 martie 2011. Înscrieri vor avea loc și la fața locului, începând cu ora 9:00, la Casa Verde pentru Biciclete – Platforma Timco.

Startul va avea loc la ora 12:00, competiția desfășurându-se pe parcursul a trei ore.  Fiecare echipă va trage la sorți primul punct obligatoriu pe care va trebui să îl descopere. Vor exista în total 45 de obiective în Timișoara, însemnate pe harta primită la inscriere și dotate cu puncte de control. 40 dintre acestea sunt notate cu 1 punct, iar punctele bonus vor fi oferite pentru 5 obiective mai speciale. În punctele de control vor fi amplasați arbitri în tricou “Verde pentru Biciclete”, care vor valida fișa echipelor, conform Regulamentului de Participare.

Înscrierea la competiție este gratuită și se face pe baza Cărții de Identitate.

Premiile oferite sunt:

Locul 1 : un CEC in valoare de 300 euro pentru echipă, un voucher pentru un weekend gratuit la Arsenal Park, tricou VPB, cupă, diplomă pentru fiecare din membrii echipei

Locul 2 : un CEC in valoare de 200 euro pentru echipă, un voucher care va acoperi 75% din tariful unui weekend la Arsenal Park, un tricou VPB, cupă, diplomă pentru fiecare din membrii echipei

Locul 3 : un CEC in valoare de 100 euro pentru echipă, un voucher care va acoperi 50% din tariful unui weekend la Arsenal Park, tricou VPB, cupă, diplomă pentru fiecare din membrii echipei

Cel mai tânăr participant : tricou VPB, cupă și diplomă

Cel mai vârstnic participant : tricou VPB, cupă și diplomă

În plus, Hervis Sports va oferi tuturor participanților câte un voucher în valoare de 20 lei, valabil pentru cumpărături din magazinul Hervis.

De asemenea, toți premianții acestui concurs beneficiază din partea Clubului Sportiv GRATZU de înscriere gratuită în Club, precum și de 3 luni gratuitate la taxa de membru. Participanții la competiție se pot înscrie în C.S.G. fără a mai achita taxa de înscriere de 20 lei.

Acest concurs se află la cea de-a doua ediție, prima ediție având loc în 28 martie 2010 și a fost primul concurs de acest tip organizat în Timișoara. Pentru că prima ediție s-a bucurat de o participare numeroasă (62 de echipe, 186 participanți), am decis să le oferim încă o dată doritorilor posibilitatea de a-și descoperi orașul pe bicicletă.

“Verde pentru Biciclete” este o mişcare pentru pedalare, susţinută de Fundaţia Bega, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, Kiss FM, Ziua de Vest, Status Pimp, PressAlert.ro, timisoreni.ro, tion.ro, Agenda, Agenda.ro, Timiș Expres.
Competita “Descopera Timisoara” este realizata de catre Verde pentru Biciclete si Clubul Sportiv Gratzu, cu sprijinul partenerilor sus mentionati si a organizatiilor din Timisoara: ECO CLUB Timisoara si Liga Studentilor din Facultatea de Electronica si Telecomunicatii.

Vă mulțumim!

Echipa Verde pentru Biciclete

www.pedaleaza.ro

verde_pentru_biciclete@yahoo.com

http://www.facebook.com/event.php?eid=140965075967429

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu