30 septembrie – 4 octombrie 2014: Ciclaton

Data: 30/09/2014 Locație: Nespecificat

30 septembrie – 4 octombrie 2014: Ciclaton
Route 2,783,320 - powered by www.bikemap.net

Ciclaton este un eveniment sportiv care isi propune sa puna in miscare rotile educatiei. A fost construit de o echipa de voluntari, care este pasionata de un ritm de viata sanatos, dinamic si care vrea sa dea ceva mai departe comunitatii in care traim.

Timp de 5 zile, participantii vor strabate pe bicicleta un traseu de 650 de km, trecand prin 12 orase, pentru a sustine una dintre cele 3 cauze educationale inscrise: programul „Si eu vreau la scoala” al SOS Satele Copiilor Cisnadie, „Da-ti pasiunea mai departe!”, parte din programul educational „Ajungem Mari” al Asociatiei Lindenfeld, sau „Media Lab”, un proiect al Universitatii Alternative.

Pentru fiecare dintre cele trei cauze pedaleaza atat ciclisti de anduranta (cei care se inscriu pentru a parcurge traseul integral), cat si temerari (cei care aleg diverse segmente de traseu pe care sa pedaleze). La Ciclaton 2014 s-au alaturat 14 ciclisti de anduranta. Pentru ciclistii temerari care pot participa doar partial, exista pana la 30 de locuri disponibile, in functie de segment.

Site Ciclaton 

https://www.facebook.com/Ciclaton

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu