13 aprilie 2014: Campionatul Balcanic de Duatlon Brasov

Data: 13/04/2014 Ora: 09:00 - 16:00 Locație: Brasov

13 aprilie 2014: Campionatul Balcanic de Duatlon Brasov

facebook.com/brasovduathlon              brasovduathlon.ro/ro/

Campionatul Balcanic de Duatlon este o competitie cu un caracter unic printre concursurile de gen duatlon din Romania si tarile invecinate, atat prin gradul de dificultate al traseului si frumusetea acestuia, cat si prin pozitionarea centrala a orasului Brasov in Romania, fapt ce creste potentialul concursului de a deveni un eveniment foarte important printre practicantii atat profesionisti cat si amatori.

Traseu si inscrieri

Traseul va fi in centrul vechi al Brasovului, pe sosea, drumul fiind inchis in totalitate tocmai pentru a le insufla brasovenilor dragostea pentru sport, dar si pentru miscare in general. Consultati harta cu traseele pentru o mai buna orientare in ziua evenimentului.

Se pot inscrie atat cei mai experimentati, cat si amatorii, la individual sau la stafeta. Inscrierile se fac online, pe site-ul competitiei. Toti concurentii trebuie sa posede licenta FRTRI. Daca nu au o legitimatie valabila, pot opta pentru licenta de 1 zi.

Concursul este deschis si copiilor peste 13 ani, care participa la categorie proprie. Cele 2 probe in care se vor intrece participantii sunt bicicleta si alergare.

Inscrieri aici                Lista participanti inscrisi

Categorii de varsta si distante

  • cadeti (13-15 ani): 2,5km alergare, 10km bicicleta, 1,25km alergare
  • juniori (16-19 ani):  5km alergare, 20km bicicleta, 2,5km alergare
  • amatori (age groups): 5km alergare, 20km bicicleta, 2,5km alergare
  • stafeta: masculin, feminin, mixt: 5km alergare, 20km bicicleta, 2,5km alergare
  • elite: 5km alergare, 20km bicicleta, 2,5km alergare

Program si premii

Programul de predarea al kiturilor, desfasuratorul evenimentului si alte detalii de acest gen sunt descrise in sectiunea program de pe site. Va asteapta premii in valoare de 2400 Euro si o experienta sportiva inedita.

Locul de plecare/întâlnire:

Tags: , , , ,

Eveniment adaugat de smartatletic.ro

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu