24 septembrie 2011: Faget Tour – Cluj

Data: 24/09/2011 Ora: 09:15 - 12:00 Locație: Cluj

24 septembrie 2011: Faget Tour – Cluj

Vineri 23 septembrie la Centrul de Concurs de la restaurantul Roata Făget se va putea face validarea între orele 18:30 , 20:30. La validare se va prelua pachetul de start, conţinând numărul de concurs, harta, tricoul şi Sicardul necesar pt. cronometrare.(acei concurenţi care au SI card propriu sunt rugaţi să ne transmită pe email ID cardului pt. a fi înregistrat în sistemul de cronometrare.

Sâmbăta 24 septembrie la Centrul de Concurs de la Restaurantul Roata Făget începând de la ora 8 se vor putea face validările până la ora 9:15. La 9:30 va fi o scurtă şedinţă tehnică, unde se vor prezenta traseele de concurs, programul şi regulamentul competiţiei. Până la ora 9:15 sunt admise înscrieri de ultimă oră, după care se inchide lista.

La ora 10 se va da startul pt. biciclisti, iar la 10:05 se va da startul pt. alergători, pe traseele A şi B în bloc. Ora limita la traseul A este ora 12, la punctul de control nr. 2 din satul Sălicea. Cei care ajung după această oră vor fi adusi cu maşina la Centrul de Concurs.

După sosire fiecare concurent poate servii fructe şi apă. Apă se va putea servii şi la punctele de alimentare şi control de pe traseul A. Inainte de festivitatea de premiere fiecare concurent este invitat să servească un gulaş. Servirea se va face prezentând nr. de concurs.

Asitenţa medicală va fi asigurată de Serviciul de Ambulanţă a Serviciului de Ajutor Maltez din România Sucursala Baia Mare.

Pentru mai mute detalii http://faget-tour.info/?page_id=126

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu