4 iunie 2011: Duatlon Țara Bârsei

Data: 04/06/2011 Locație: Rasnov

4 iunie 2011: Duatlon Țara Bârsei

Prima editie a concursului va avea loc in data de 04 Iunie 2011 si se va desfasura in Rasnov, imprejurimile Rasnovului, Poiana Brasov si Muntii Postavaru.

Duatlon Tara Barsei va fi compus din doua probe: o proba de bicicleta si o proba de alergare montana.

Participantii la duatlon vor fi impartiti in urmatoarele categorii:

 1. Amatori (Feminin si Masculin)
 2. Avansati (Feminin si Masculin)
 3. Stafeta amatori
 4. Stafeta avansati

Probele de bicicleta si alergare montana vor avea lungimi diferite in functie de categorie. Pentru stafeta, va fi nevoie de doi concurenti, unul pentru proba de bicicleta si altul pentru proba de alergare montana.

Startul se va da din localitatea Rasnov, incepand cu proba de bicicleta. Traseul va urca spre Poiana Brasov unde se vor separa categoriile de avansati si amatori.
Avansatii vor intrerupe proba de bicicleta si vor continua cu alergare montana spre varful Postavaru si inapoi, dupa care vor continua traseul de bicicleta spre Rasnov. Amatorii se vor intoarce in Rasnov, dupa care vor continua cu proba de alergare montana. Pe traseu vor exista mai multe puncte de control si revitalizare, in care concurentii vor avea la dispozitie apa, sucuri energizante, fructe.

Program
Vineri 3 iunie

 • Inscrierea participantilor / Validare inscriere

Sambata 4 iunie

 • Inscrierea participantilor / Validare inscriere
 • Sedinta tehnica
 • Startul concursului
 • Festivitatea de premiere
 • Inchiderea concursului
 • Ecologizarea zonei de concurs

Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului: http://duatlontarabarsei.ro/

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu

Trackbacks/Pingbacks

 1. ​Ce putem vedea weekendul acesta prin tara / Maratonul Vinului, primul ondulator de par din fier si patul suspendat din fier forjat | Toata Romania Stie - news - 03/06/2011

  [...] 4 iunie – Duatlon Tara Barsei (Rasnov, imprejurimile Rasnovului, Poiana Brasov si Muntii Postavaru) – eveniment compus din doua probe: o proba de bicicleta si o proba de alergare montana. Amatori (Feminin si Masculin), Avansati (Feminin si Masculin), Stafeta amatori, Stafeta avansati. Detalii si program aici. [...]