10 mai 2014: Vrem un oraș pentru oameni

Data: 10/05/2014 Ora: 14:30 Locație: București

10 mai 2014: Vrem un oraș pentru oameni

Revendică-ţi oraşul! Hai la protest pe 10 mai 2014!

N-ai piste pentru bicicletă, n-ai parcuri, n-ai trotuare pe care să poţi umbla. Oricât ar vrea Primarul Sorin Oprescu, Podul Basarab nu le poate ţine locul acestora. Aşa că, hai cu bicicleta pe stradă şi spune-i primarului Oprescu că vrei un oraş pentru oameni.

Se fac, iarăşi, că nu ne aud? Nu-i nimic, strigăm şi mai tare!
Spun că suntem puţini? Nu-i nimic, ieşim şi mai mulţi!

Dacă autorităţile locale din Bucureşti ar încuraja mersul pe bicicletă, s-ar crea peste 2.000 de locuri de muncă şi 132 de vieţi ar fi salvate în fiecare an de la moartea prin afecţiuni pulmonare provocate de noxe auto, potrivit ultimului raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Eveniment pe Facebook

Locul de plecare/întâlnire:

Eveniment adaugat de Bicla.ro

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu
  1. Gabriel 10/05/2014 at 8:56 #

    Cred ca unul din motivele pentru care nu sunt atatia biciclisti cati ar dori este ca, stand la bloc, nu avem unde sa tinem bicicletele, mai ales daca o familie are mai multe. Nu stiu daca exista undeva parcari gen Smart, ca la masini, pentru biciclete. Mie mi-au furat, pana acum, doua biciclete sparganu-mi boxa de la subsol ! Acum merg cu a treia. Sper sa ma tina mai mult. Salutari tuturor celor pe care-i vad in fiecare zi pe bucuclete, indiferent de vreme.