16 septembrie 2011: Colțul bicicliștilor la Park(ing) Day – Bucuresti

Data: 16/09/2011 Ora: 10:00 - 18:00 Locație: Bucuresti, Parcarea Carrefour Băneasa

16 septembrie 2011: Colțul bicicliștilor la Park(ing) Day – Bucuresti

Ne-am dat seama că nu putem sta deoparte. Ca să fim mai mulţi biciclişti în Bucureşti, trebuie să ieşim la lumină şi să ne cunoaştem. Dar, mai ales, trebuie să găsim şi alţi biciclişti care să ni se alăture.
Park(ing) Day este o ocazie să ne relaxăm, să comunicăm, să ne cunoaştem şi să “racolăm” bucureşteni dornici să-şi redescopere pasiunea din copilărie şi adolescenţă: mersul pe bicicletă. Profităm de acest eveniment mondial pentru a atrage din nou atenţia asupra mijlocului de transport minunat cu două roţi.

Park(ing) Day este o zi în care o parte din parcările din oraşele aglomerate sunt acoperite cu gazon şi transformate în orice altceva decît locuri dedicate automobilelor.
În 16 septembrie, Bicla.ro vă pune la colţ, în spaţiul alocat de la Carrefour Băneasa! Mai precis, la Colţul bicicliştilor. Ne-am propus mai multe lucruri, sperăm să le realizăm pe cît mai multe dintre ele (sau pe toate, în cazul cel mai fericit):

1. O bicicletă pe un sistem trainer îţi va permite să dai la pedale fără să părăseşti standul. Vei vedea cît de repede pedalezi, pe ce distanţă şi alte statistici interesante.

2. Proiecţii de clipuri de la plimbările noastre de grup, ca să vezi că e mai bine cînd pedalezi alături de cei care-ţi împărtăşesc pasiunea, dar şi secvenţe din filme în care bicicleta apare la loc de cinste.

3. Pliante şi stickere pentru bicicletă, ca să nu uiţi de noi aşa de uşor şi ca să ai ce citi acasă, în linişte.

4. O limonadă pentru domnişoare, pentru că domnii oricum îşi vor procura berea pentru acasă de la magazinul din apropiere.

Dar cel mai mult ne dorim să stăm de vorbă, să le demonstrăm celor încă sceptici că se poate pedala frumos în Bucureşti.
Pe scurt: în 16 septembrie, între orele 10 şi 18, găseşti Colţul bicicliştilor la Carrefour Băneasa, la standul special amenajat în parcare cu ocazia evenimentului mondial
Park(ing) Day.

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu