17 aprilie 2016: RUNFEST – RACE to NATURE Trail and Family Run

Data: 17/04/2016 Ora: 09:00 - 16:00 Locație: Cernica, Ilfov

17 aprilie 2016: RUNFEST – RACE to NATURE Trail and Family Run
http://www.runmap.net/en/route/3422024-runtonature-105km/

Intr-un cadru deosebit de pitoresc, pe trasee unduite pe malurile lacului Cernica si croite prin desisurile padurii Cernica-Pantelimon, crosul RACE to NATURE Trail & Family Run deschide sezonul de alergare RUNFEST si reaprinde dorinta de miscare in mijlocul naturii. Aflata la a 2-a editie, competitia propune curse special pregatite de echipa MPG pentru toti iubitorii de miscare, mari si mici, indiferent ca se afla la prima incercare sau sunt alergatori bine antrenati. Toata lumea are ocazia sa se bucure de o experienta frumoasa alaturi de familie, de prieteni, colegi si de atmosfera de Sportainment de la zona de Start.

Natura, soare, energie si o super aventura va asteapta pe 17 aprilie 2016 la RUNFEST, crosul primaverii din padurea Cernica.

Inscrierile atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici se fac online pe RUNFEST pe pagina evenimentului pana pe 13 aprilie, inclusiv.

Organizator: RUNFEST, MPG

RUNFEST – pagina evenimentului RACE to NATURE Trail & Family Run: http://www.runfest.ro/ro/competitie-alergare/race-to-nature-trail-family-run-2016

Locul de plecare/întâlnire:

Eveniment adaugat de RidersClub.ro

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu