18-23 aprilie 2011: Târgul Primăvara Velo

Data: 18/04/2011 - 23/04/2011 Locație: Bucuresti

18-23 aprilie 2011: Târgul Primăvara Velo

E primavara ! Perfect pentru o saptamana in care sa ne bucuram de soare si vreme buna !

 

Te asteptam si pe tine, in perioada 18-23 aprilie 2011, la “Primavara Velo”, un altfel de eveniment dedicat deopotriva celor ce iubesc bicicletele dar si celor ce doresc sa afle mai multe despre acestea. Fie ca sunteti utilizatori obisnuiti, fie ca sunteti impatimiti ale acestora, veti fi, placut surprinsi de multitudinea de reduceri, cadouri, demonstratii,  ‘test-rides’ dar si de multe alte surprize !

Guvnor_petrolpump_2_24x36

Testeaza cele mai bune biciclete! Din acest an, Veloteca este oficial Merida Test Center. Merida One-Twenty 1500-D 2011, Merida Ninety-Six 1200-D 2011, Dahon JetStream, Brompton M3, Corratec X-Vert Cross Base, Rock Machine Crossride 500 si multe alte modele iti stau la dispozitie in fiecare zi, pentru a fi testate. Echipa de specialisti te asteapta pentru a-ti recomanda bicicleta cea mai potrivita.

Veloteca

Uimitor! Daca nu ai vazut inca ce poate face tehnologia pentru o bicicleta acum e ocazia ta! Prezentări demonstrative au fost pregatite pentru a afla cat de multe lucruri fantastice se pot face cu o bicicleta si care sunt tehnicile de baza folosite.

Vrei un bonus?

Iata provocarea Targului Primavara Velo: orice bicicleta cumparata primeste un bonus (in limita stocului disponibil, primul venit = primul servit)!

- Pentru orice bicicleta cumparata la pret de maxim 1500 lei, primesti bonus o pompa;

- Pentru orice bicicleta intre 1500 si 3000 lei, primesti bonus o geanta, o mini-trusa de scule, un kit de pana si o pompa.

- Pentru orice bicicleta intre 3000 si 4500 lei, primesti in plus un set de lumini (far + stop).

- Pentru orice bicicleta cumparata de peste 4500 lei primesti pe langa cele de mai sus, un echipament de ciclism.

Distreaza-te! În fiecare zi a acestei săptămâni vor rula pe ecranul de proiecţie filme cu cei mai tari campioni ai bicicletei, care fac spectacol pe două roţi.

Cadouri speciale! Pentru orice bicicleta pliabila achizitionata vei primi cadou un set de lumini (far + stop). Pentru orice bicicleta cross, un set de aripi. Pentru orice bicicleta de oras de dama, vei primi cadou un set de cercei, pictati manual, cu biciclete.

Brompton

De necrezut: pe toata durata targului Primavara Velo, toate bonusurile se cumuleaza!!!

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ce putem vedea saptamana aceasta in Bucuresti ! « Indrazneste sa stii ! - 19/04/2011

    [...] 18 – 23 aprilie se desfasoara Targul Primavara Velo, eveniment dedicat celor ce iubesc bicicletele, dar si celor ce doresc sa afle mai multe despre acestea: reduceri, cadouri, demonstratii, “test-rides”. Detalii si program gasiti aici. [...]