2 aprilie 2012: ora 20:00 – Proiectie documentar THE NEW WORLD la Centrul Ceh

Data: 02/04/2012 Ora: 20:00 - 23:00 Locație: Bucuresti

2 aprilie 2012: ora 20:00 – Proiectie documentar THE NEW WORLD la Centrul Ceh

Documentary Mondays
Un eveniment Centrul Ceh susținut de Staropramen

Începând cu lunea viitoare proiectăm „Echoes of One World Romania” – o selecție a documentarelor care ne-au plăcut cel mai mult din Festivalul dedicat drepturilor omului One World Romania.

2 aprilie / 20:00 / Centrul Ceh

Echoes of One World Romania – The New World / Jaan Tootsen / Estonia / 2011 / VO estonă / subtitrări în limba engleză / 89 min

O lume noua inseamna eroi noi. Cum sa delimitezi o oaza fara masini in inima capitalei? Cum sa creezi un spatiu pe care sa il numesti acasa in mijlocul unui oras supus – ca si Bucurestiul – indiferentei si nepriceperii administrative? Filmul urmareste timp de patru ani luptele “Societatii unei Lumi Noi”, o asociatie de tineri din Tallin, dar si tensiunile crescande dintre principalii activisti ai acestui grup. Ce se intampla cand unul dintre ei realizeaza ca lumea din jur s-a schimbat? Cand se uita in oglinda vede un hippiot obosit care lupta singur. Lumea Noua trebuie descoperita in fiecare zi.

Un documentar despre o oază fără mașini este ocazia perfectă pentru a boteza noua bicicletă a Centrului Ceh. Veniți și voi cu bicicletele ca să inaugurăm împreună sezonul de ciclism.

Mai multe detalii despre evenimente și programul complet aici: http://www.czech-it.ro/.

Centrul Ceh este pe Twitter: http://twitter.com/#!/centrulceh, pe Youtube: http://www.youtube.com/user/CzechCentreBucharest?feature=mhum si pe SoundCloud: http://soundcloud.com/centrulceh

* intrarea este liberă

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu