2 iunie 2013: Skirtbike în 11 orașe din România

Data: 02/06/2013 Ora: 15:30 - 21:00 Locație: România

2 iunie 2013: Skirtbike în 11 orașe din România

SkirtBike se adresează femeilor de toate vârstele active, optimiste, chic, interesate de partea frumoasă a vieții, atente la tendințe, dedicate unui stil de viață sănătos și modern. Acestea sunt invitate să participe îmbrăcate în ținute cât mai chic, pentru a demonstra că bicicleta reprezintă un accesoriu al feminității, al frumuseții și al libertății de mișcare.

SkirtBike este un eveniment de imagine, iar scopul nostru este să atragem cât mai multe femei de partea ciclismului urban. Măcar o dată sau de două ori pe an, femeile pot pedala în siguranță pe stradă, alături de alte femei, îmbrăcate elegant, așa cum probabil nu o fac în mod obișnuit, la o paradă dedicată lor!  Mai mult decât atât, SkirtBike creează prietenii frumoase între noi, ne claxonăm pe stradă când ne-ntâlnim pe două roți, ne bucurăm de fiecare revedere.

Dacă veți să fiți la curent cu activitatea biciclistelor din fiecare oraș, vă recomand să urmăriți paginile de Facebook: SkirtBike București, Skirt Bike ClujSkirt Bike DrobetaSkirtBike Baia MareSkirtBike IASI,SkirtBike AradSkirtBike Sibiu, Skirt Bike Timișoara by Verde pentru BicicleteSkirt Bike Brasov și Skirt Bike Alba Iulia.”

(Sursa: site-ul oficial)

Eveniment pe Facebook

Locul de plecare/întâlnire:

Eveniment adaugat de Bicla.ro

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu
 1. Isabela Iordachescu 01/06/2013 at 18:12 #

  Ati localizat pe harta punctul terminus -Herastrau-Roaba de cultura ….! Locul de plecare este parcul I.O.R -statuia lui Cuza….!!

 2. Viviana Evelina Lipan 02/06/2013 at 14:23 #

  Se mai tine pe ploaia asta ?????

Trackbacks/Pingbacks

 1. Idei de weekend: 31 mai-2 iunie 2013 | impresii din lumea mare - 30/05/2013

  [...] În perioada 8-31 mai, în mai multe orașe din țară, are loc Festivalul Fotografiei Europene, eveniment dedicat prezentării artei fotografice europene în România. Pe 2 iunie, în 11 orașe din România fetele cochete merg pe biciclete cu ocazia Skirtbike. [...]

 2. Unde mergem în weekend: LA BOOKFEST! | News Ziarul Alb - 01/06/2013

  [...] în România. Pe 2 iunie, în 11 orașe din România fetele cochete merg pe biciclete cu ocazia Skirtbike. Potrivit lumeamare.ro, în acest sfârşit de săptămână, bucureştenii pot merge la B-FIT in [...]