21 martie 2015: Șuetă pe bicicletă

Data: 21/03/2015 Ora: 10:00 Locație: București

21 martie 2015: Șuetă pe bicicletă

Sambata, 21 martie, sunteti invitatii nostri la “Sueta pe bicicleta”! Va dam intalnire la ora 10:00, la centrul Aviatorilor, sa deschidem oficial noul sezon I’Velo 2015.

Si cum iesirile intre prieteni sunt cele mai frumoase si asteptate, ne-am pregatit cu cafea aburinda si buna de la Delicatese Florescu (https://www.facebook.com/delicatese.florescu), celebrul cafegiu al Bucurestiului de altadata, dulciuri minunate cu biciclete, de la Brioserim.ro, cu povesti despre planurile noastre din acest an, tombola cu premii oferite de Fabulous Baskets si alte surprize. Iar toate acestea pe un fundal cu muzica buna adusa de prietenii nostri de la Biciclop si oameni frumosi.

Soarele primavaratic vine si el cu energie buna, multa culoare, flori parfumate de la floramia.ro • flori si decoratiuni si, bineinteles, bicicletele noastre I’Velo.

Va asteptam in numar cat mai mare sa facem prima plimbare pe bicicleta din acest an si promitem sa pedalam prin oras, cu voiosie, zambete si sonerii de bicicleta.

Si daca nu ai o bicicleta a ta, fii fara grija, iti dam noi una galbena si naravasa, in limita stocului disponibil.

Asadar prieteni, va asteptam la “Sueta pe Bicicleta” sa dam de stire Bucurestiului ca e liber la pedalat si ca bicicletele I’Velo au revenit in trafic si sunt mai simpatice si energice ca niciodata.

Eveniment pe Facebook

Eveniment adaugat de Bicla.ro

Recomandă evenimentul: