26-29 mai 2011:CicloFest prima editie- Bucuresti

Data: 26/05/2011 - 29/05/2011 Ora: 07:00 - 17:00 Locație: Bucuresti

26-29 mai 2011:CicloFest prima editie- Bucuresti

Atelierul de productie
Splaiul Unirii 160
Bucuresti, Romania

Noi, adică Portocala Mecanică şi Atelierul de Producţie, suntem în plin proces de facere a Ciclofestului. Deocamdată avem un Facebook ce mişună de lume curioasă, încă mai lucrăm la site, la liste de prezenţe, la time line-uri, la program, la biciclete frumoase şi la biciclişti pe măsură. Spaţiul de la Atelier e deja în devenire, în scurt timp vă şi anunţăm datele precise ale momentului glorios.

Am vrut să facem un festival pentru că Bucureştiul are nevoie de o bucurie colectivă în jurul bicicletei. Care să ţină mai multe zile, care să adune cât mai multe voci, care să vorbească despre biciclete şi altfel decât prin simpla pedalare zilnică prin oraş. Vrem să vedem nu doar biciclete şi biciclişti frumoşi, ci să ne uităm şi la filme împreună, să admirăm ceva bicycle art făcută de fiecare dintre noi, să ascultăm nişte muzici, să jucăm jocuri de biciclete (există, vă spunem noi).

Pentru că suntem la prima ediţie şi suntem mici şi încă nu suficient de voinici, vrem ajutorul vostru, al tuturor. Cu idei, care să fie concretizate în spaţiul de la Atelierul de Producţie, în cadrul Ciclofest.

Aşadar, iată: Atelierul de Producţie şi Portocala Mecanică vă aşteaptă propunerile pe adresa de email letsride@ciclofest.ro. Unde sa vă descrieţi ideile cum puteţi voi mai bine, să ne cereţi sfatul, iar noi vă vom oferi, pe cât ne pricepem, ajutorul ca ideile să şi prindă contur. Avem deja şi un link o secţiune specială “Call for projects“, ca să vă uşurăm munca.

Pentru mai multe detalii vizitati http://www.portocalamecanica.ro/ciclofest-prima-editie-adunam-idei.html

http://www.facebook.com/event.php?eid=185155838201892

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu