3-4 septembrie 2016: BikeFest, Urban Race – MTB Race & ROAD Race

Data: 03/09/2016 - 04/09/2016 Locație: Bucuresti

3-4 septembrie 2016: BikeFest, Urban Race – MTB Race & ROAD Race

Te provocam sa participi la BikeFest 2016, un festival pentru eroul din tine!
https://www.facebook.com/BikeFestRomania
http://bikefestromania.ro/

“BikeFest” este un eveniment despre biciclistii pentru care ziua incepe cu bicicleta si se termina tot cu ea. Pentru care « pe doua roti » inseamna un stil de viata.
Timp de doua zile, pe 3 si 4 septembrie, in parcul Izvor din Bucuresti, sarbatorim un an frumos in care am adunat multi kilometri pe bicicleta. Nu conteaza ce tip de bicicleta ai sau daca iti inchiriezi una I’Velo, conteaza sa fii la BikeFest.

BikeFest este locul in care biciclistii adevarati isi dau intalnire, este evenimentul pe care nu ai voie sa il ratezi. BikeFest inseamna urban race prin curtea Palatului Parlamentului, locul unde gasesti cele mai fun competitii, activitati de relaxare, muzica si multe, multe premii.

Locul de intalnire: parcul Izvor!

Anul acesta, trebuie sa fii la BikeFest!

Urban Race – MTB Race & ROAD Race. Anul acesta avem sprijinul si experienta echipei de la Prima evadare, asa ca o sa ai parte de o super competitie prin curtea Palatului Parlamentului. Nu iti trebuie decat o bicicleta de MTB sau o cursiera pentru a te inscrie in cursa de MTB sau in cea de Road, sau de ce nu, in ambele curse!

Stim ca ai o inima mare si ca vrei sa ajuti niste copiii frumosi. In fiecare an, Green Revolution, doneaza biciclete tinerilor sau copiilor care au mare nevoie. Noi avem nevoie de tine ca sa putem indeplini dorintele celor mici. Vino impreuna cu alti 19 prieteni, caci pentru fiecare 20 de biciclisti prezenti in tur vom dona o bicicleta unui copil care are nevoie de ea pentru a parcurge distante de cativa km intre scoala si casa. Va asteptam in numar cat mai mare, de biciclete ne ocupam noi.

Vrei sa vezi ce pot face bikerii cu o bicicleta si multa pasiune? La BikeFest, vin cei mai tari biciclisti de care o sa auzi si iti vor arata cele mai noi si mai cool stunt-uri si trick-uri. Impreuna vom participa la cea mai rapida competitie, Speed Race si ne vom distra cu Doi pe bicicleta, cea mai amuzanta competitie dedicata cuplurilor, prietenilor sau familiei.

Instructorii World Class incing atmosfera la cel mai mare marathon de cycling si aerobic. 300 de biciclete, 6 ore de pedalat, oameni care iubesc miscarea si pedalatul, si o explozie de energie cum nu o sa mai intalnesti nicaieri.

Intre timp, daca ai chef sa-ti scoti bicicleta in oras, poti sa o personalizezi, sa o repari sau sa o vinzi la talcioc, daca te-ai plictisit de ea, poti sa-ti cumperi una noua, caci avem si zona de bike expo.

BikeFest este despre oameni frumosi si pasiunea pentru pedale, este despre timp petrecut in comunitatea numeroasa din care faci parte, despre miscare, distractie, relaxare si buna dispozitie. Vom sarbatori timp de 2 zile participand la concursuri antrenante, vom fredona impreuna cu trupe cunoscute, ne vom relaxa si bucura impreuna de cel mai mare festival urban dedicat biciclistilor.

Stim ca biciclistile sunt mereu chic asa ca le asteptam in zona targului de handmade pentru a se accesoriza cu cele mai frumoase bratari, genti, tricouri, medalioane si brose toate cu si despre biciclete.

Pe 3 si 4 septembrie, la BikeFest, sansele tale de castig sunt foarte mari. Pregatim multe premii si tombole pentru toata lumea. Avem rezervate pentru voi numeroase premii, biciclete, accesorii si obiecte dedicate biciclistilor care completeaza biletul de tombola.

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu