4 iunie 2011: Bucureștiul pe două roți – Bucuresti

Data: 15/05/2011 Locație: Bucuresti

4 iunie 2011: Bucureștiul pe două roți – Bucuresti

Poate n-aţi auzit pînă acum de Organizaţia pentru Promovarea Transportului Alternativ în România, dar ei au planuri mari. În 4 iunie, se va desfăşura Bucureştiul pe două roţi, un proiect ce-şi propune să îndemne locuitorii Capitalei să folosească mijloacele de transport în comun sau bicicletele, ca alternativă la transportul cu autoturismul.

Prima ediţie a proiectului prevede vizitarea a patru obiective din Bucureşti:

- Muzeul Cotroceni şi colecţia Elena Cuza
- Muzeul Foişorul de Foc
- Biserica Stavropoleos
- O strada din Bucuresti

Deoarece încă se mai aşteaptă aprobări, ultimele două obiective nu sunt sigure 100%. Dacă totul merge bine pe linie administrativă, la sfîrşitul turului se vor oferi şi cursuri de prim-ajutor. Prezentarea obiectivelor se va face de către ghizi profesionişti, contra cost.

Înscrierea participanţilor se va face pe site-ul organizaţiei, încă în construcţie. Între timp, puteţi vizita pagina lor de Facebook.

Pentru cei care doresc să închirieze atunci biciclete, Asociaţia Bate Şaua să Priceapa Iapa oferă un număr limitat de biciclete, cu 30 de lei pe toată ziua. Evident, există la dispoziţia participanţilor şi alte variante de închiriere.

Aşteptăm cu interes detaliile şi aprobările.

http://www.facebook.com/optar.ro

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu
  1. Marian 07/06/2011 at 9:48 #

    Prima editie din proiectul “Bucuresti pe doua roti” se va desfasura pe 11 iunie. Inscrierile participantilor se pot face aici: http://optar.ro/wordpress/?p=42