26 martie 2011: Earth Hour 2011

Data: 26/03/2011 Ora: 17:30 - 19:00 Locație: Bucuresti

26 martie 2011: Earth Hour 2011

Traseu de bicicleta 863396 - powered by Bikemap 

Sâmbătă, 26 martie, 51 de orașe din România vor stinge luminile pentru o oră, alăturându-se campaniei Earth Hour, cea mai mare manifestare de mediu din istorie.

Ca în fiecare an, WWF invită bucureștenii să sărbătorească Earth Hour, în cadrul unui eveniment care nu va implica surse de curent, organizat împreună cu Primăria Municipiului București. Evenimentul Mai mult decât o oră pentru planetă se va desfășura sâmbătă, 26 martie, în Piața George Enescu, începând cu ora 17:30. Ne sprijină, ca în fiecare an, ambasadorul Earth Hour, Zoli Toth, dar și inițiativele Let’s bike it, BikeWalk, Ciclopromenada Nocturnă, Velo Bello, Drumul Bicicletei, Asociațiile Mai Mult Verde, Green Revolution, Recolamp și Bate Șaua.
Sărbătoarea Earth Hour va începe prin startul pentru Marșul Earth Hour 2011. Îi așteptăm pe bicicliștii bucureșteni, pentru a realiza împreună următorul traseu: Str. C.A. Rosetti- Bd-ul. G-ral. Gheorghe Magheru- Piața Romană- Bd-ul. Lascăr Catargiu- Piața Victoriei- B-dul. Aviatorilor- Piața Charles de Gaulle- Bd-ul. Mareșal Constantin Prezan- Arcul de Triumf- Șos. Kiseleff- Piața Victoriei- Calea Victoriei -întoarcere în Piața George Enescu.

Harta traseului poate fi vizualizată pe Bikemap: http://www.bikemap.net/route/863396
Pe cei care își doresc să participe la marș, însă nu au o bicicletă acasă, îi așteptăm cu 100 de biciclete puse la dispoziție gratuit de centrele de închiriere IVelo și Cicloteque.  Îi rugăm pe doritori să își închirieze bicicleta în avans, trimițându-ne un mesaj la adresa office@wwfdcp.ro, care să includă numele și numărul de telefon, până vineri, 25 martie, la ora 15:00.

Marșul Earth Hour se va încheia la orele 19:00. După un răgaz pentru a ne trage sufletul, ne vom bucura, din nou, de un concert Sistem 100% unplugged, iar la 20:30 vom da cu toții tonul stingerii luminilor Ateneului Român, ale Bibliotecii Centrale Universitare și ale Muzeului Național de Artă. Când totul va fi stins, cunoscutul cor Sound ne va încânta cu  un repertoriu adaptat evenimentului.

http://www.facebook.com/event.php?eid=202595853101876

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tu ce faci de Earth Hour? - 23/03/2011

  [...] Puteți vedea harta traseului pe site-ul BikeEvents.ro: http://www.bikeevents.ro/evenimente/earth-hour-2011.html [...]

 2. Eh, așa mă bag și eu să sting lumina | Chinezu - 24/03/2011

  [...] Puteți vedea harta traseului pe site-ul BikeEvents.ro. [...]

 3. Marșul Earth Hour | Adrian Ciubotaru - 24/03/2011

  [...] Detalii: bikeevents.ro [...]

 4. Ora Pamantului…pe roti : Pagina personala Marius Matache - 24/03/2011

  [...] Dar sunt momente in care avem o revelatie, mai ales atunci cand in joc sunt mize mari. Let’s bike it, BikeWalk, Ciclopromenada Nocturn?, Velo Bello, Drumul Bicicletei, Asociatiile Mai Mult Verde, Green Revolution si Bate Saua sunt oameni activi in tot ce inseamna mersul pe bicicleta si protectia mediului. Iar de “Ora Pamantului” s-au hotarat sa faca un upgrade la concept, avand ca rezultat “Beyond the hour“. Iar acest lucru se va realiza IMPREUNA. Proiectul se bucura de sprijinul Primariei Mun. Bucuresti si Politiei Romane, care vor opri circulatia pe traseul propus. [...]

 5. #RoBlogFest, #EarthHour ... | SyBeR Blog | Un blog simplu, dar diferit - 27/03/2011

  [...] cu ora pamantului (#EarthHour) la care am participat si eu si despre care au scris si: chinezu, bikeevents.ro, cabral, mishulica si multi altii [...]