5 iunie 2011: Skoda Velo Challenge

Data: 05/06/2011 Locație: Padurea Baneasa

5 iunie 2011: Skoda Velo Challenge

Primul eveniment de ciclism din Romania dedicat companiilor, competitia de tip stafeta este deschisa angajatilor care se pot inscrie in echipe de cate patru concurenti (categorii: masculin, feminin sau mixt), iar fiecare companie poate avea in concurs cat de multe echipe doreste. Cu cat mai multe echipe inscrise, cu atat cresc sansele pentru victorie! Vezi companiile deja inscrise in competitie aici.

Fiecare membru din echipa trebuie sa parcurga un traseu prin Padurea Baneasa de cca 10 km in decursul unei ore – si sa predea stafeta coechipierului sau.

Startul la competitie se va da duminica, 5 iunie 2011, din fata Academiei de Politie.

Beneficii de participare pentru companii includ:
• Realizarea unei actiuni de teambuilding outdoors pentru angajati
• Incurajarea unei concurente sanatoase in industrie
• Sprijinirea unei activitati sportive in crestere si incurajarea unui stil de viata activ printre angajati
• Sustinerea promovarii mersului cu bicicleta ca modalitate de recreatie

Taxa de inscriere este de 85 lei / participant sau 340 lei / echipa (+TVA). Pentru mai multe informatii despre competitie, citeste Regulamentul aici.

Premiile pentru echipele ce vor urca pe podium constau in biciclete si accesorii de ciclism, precum si o serie de excursii de weekend alaturi de Skoda Yeti.

Inscrie-ti echipa aici!

Totodata, in cadrul evenimentului, va avea loc un targ cu expunere si vanzare de biciclete, echipamente, accesorii si nutritie de ciclism si outdoors.

La finele festivitatii de decernare a premiilor, va avea loc un Velo Party pentru biciclisti cu muzica buna si distractie maxima.

Program

Skoda Velo Challenge insumeaza o serie de trei evenimente ce se vor desfasura pe parcursul zilei de duminica, 5 iunie 2011, astfel incat iubitorii mersului cu bicicleta sa se poata bucura pe deplin de o zi dedicata lor.

Velo Challenge

9:00 – 14:00

Competitia dedicata companiilor va avea linia de start si finish in fata la academia de politie de langa Padurea Baneasa. Primul eveniment de ciclism in care companiile din aceeasi industrie pot concura prin echipele inscrise, Skoda Velo Challenge pune la bataie cate o cupa pentru fiecare echipa ce se plaseaza pe locul 1, precum si multe premii pentru concurentii ce vor urca pe podium.

Echipele au la dispozitie in total patru ore pentru a concura, dupa care urmeaza festivitatea de decernare a premiilor si Velo Party.

Velo Expo

9:00 – 18:00

Pe tot parcursul evenimentului, iubitorii mersului cu bicicleta vor avea acces gratuit la un targ cu expunere si vanzare de biciclete, echipamente si accesorii de ciclism si outdoors. Velo Expo va fi situat in fata Academiei de Politie de langa Padurea Baneasa.

Velo Party

14:00 – 18:00

Odata ce competitia a luat sfarsit, continuam distractia cu o petrecere outdoors pentru biciclisti cu muzica buna, DJ-ala si dantuiala. Roby de la Red Bull ne-a pregatit un super spectacol de demo trial, dar avem si alte surprize tari. Accesul la Velo Party se face gratuit de catre orice pasionat al mersului cu bicicleta.

Mai multe detalii pe http://www.activeromania.ro/eveniment/58/skoda-velo-challenge/

http://www.facebook.com/pages/%C5%A0koda-Velo-Challenge/151138924953088

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu