1-3 mai 2015: 1 mai apusean

Data: 01/05/2015 - 03/05/2015 Ora: 08:00 - 20:00 Locație: Bradesti, Alba

1-3 mai 2015: 1 mai apusean

Hai cu noi intr-o excursie pe biciclete cat o aventura intreaga!

Aceasta excursie pe biciclete este dedicata tuturor celor care iubesc satul romanesc cu spiritul lui, muntele cu surprizele lui si bicicleala cu aventura ei.

Vom merge 3 zile in satul Bradesti, judetul Alba, mai sus de Manastirea Rameti, intr-un peisaj feeric si printre niste oameni de o mare caldura sufleteasca. Doua zile vom bicicli pe carari incredibile si una vom merge pe jos sa descoperim un sat parasit. Vor fi cateva aspecte necunoscute, atat pentru voi, cat si pentru noi, cum ar fi cazarea, masa, igiena, ca d-aia e aventura!

Glumiiiim! :)

Acuma, serios: este o bicicleala de dificultate medie, pentru oameni normali. Unde nu mai avem spor la urcat, insotim bicicleta pe jos, ca nu ne taie nimeni capul. Ocazie de a vedea mai bine frumusetile locului!

Se poate merge cu MTB sau trekking, exclus cursiera, semicursiera.

Va vom da restul detaliilor dupa Paste.

Inscrieti-va la acest eveniment special, care va va face cunostinta cu o lume pe cale de disparitie. O lume pe care ne-am propus sa o mentinem in viata si chiar mai mult de atat, sa o reconstruim pentru copiii nostri. O putem face doar impreuna cu fiecare dintre voi!

Hai cu noi!

 

Detalii și înscrieri

Tags: , , , , ,

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu