11-18 iunie 2011: Coborare pe raul Olt – Gheorgheni (jud. Harghita)

Data: 11/06/2011 Ora: 10:00 Locație: Gheorgheni (jud. Harghita)

11-18 iunie 2011: Coborare pe raul Olt – Gheorgheni (jud. Harghita)

Pe data de 11 iunie 2011 vom pleca, pe biciclete, pe cursul raului Olt, pornind din localitatea Gheorgheni (jud. Harghita), avand ca destinatie orasul Turnu Magurele (jud. Teleorman).

Traseul are aproximativ 500 Km urmand sa se contureze pe masura ce ne apropiem de data startului, in marea lui majoritate fiind unul de coborare.La o medie de 80 Km/zi, putem parcurge aceasta distanta in 7-8 zile cu un efort mediu (cand zic efort mediu, ma refer strict la mine, recte Dobre Remus Dan; bicicleta + bagaje ).

Transportul bicicletelor cat si al bagajelor pe distantele Bucuresti – Gheorgheni si Turnu Magurele – Bucuresti, va fi asigurat de o duba in schimbul sumei de 100 RON/bicicleta. Transportul participantilor se va face fie cu trenul, fie cu autocar, mijloace proprii, ramane la alegerea fiecaruia.

Avand in vedere alte ture la care am participat as vrea ca de data asta grupul sa fie cat mai compact si nu disparat pe kilometrii sau zeci de kilometrii mai ales datorita faptului ca nu vom avea masina de asistenta/suport. Ma gandeam eventual sa avem niste walkie-talkie pentru ca sunt ceva mai practice decat un telefon mobil.

“Cazarea” se va face pe cat posibil la cort si cel mai probabil, la o perioada de 2-3 zile vom alege o pensiune pentru a mai spala jegul de pe noi, mini revizii la biciclete si alte activitati de gen. Vremea se anunta a fi calduroasa in perioada cu pricina, sper ca prognoza sa ramana la fel.
In curand voi/vom pune si un traseu cu titlul de propunere.

Pentru mai multe detalii

http://www.facebook.com/event.php?eid=221505944527362

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu