14-16 octombrie 2016: Munții Bârgăului în culorile toamnei – Tură foto pe bicicletă

Data: 14/10/2016 - 16/10/2016 Ora: 14:00 - 18:00 Locație: Piatra Fantanele

14-16 octombrie 2016: Munții Bârgăului în culorile toamnei – Tură foto pe bicicletă
Tură foto Munţii Bârgăului mtbBN.ro

Tură foto Munţii Bârgăului
mtbBN.ro

 

Descoperă drumurile de culme ale Munţilor Bârgăului în decorul fascinant ale culorilor de toamnă. Vom fotografia apusul peste Transilvania şi răsăritul peste Bucovina, iar peste zi vom pedala într-una dintre cele mai pitoreşti zone din ţară, pe lângă gospodării risipite şi prin cătune arhaice uitate de lume, prin poieni întinse pe culmi domoale, străjuite de masive cupole vulcanice şi mărginite în depărtări de crestele semeţe ale munţilor Rodnei şi Călimani.
De ce o tură foto pe bicicletă? Pentru că oferă posibilitatea de a acoperi o arie mai extinsă, beneficiind de multiple  situaţii  de fotografiere, combinată cu plăcerea de a pedala într-un cadru inedit.
Tura se adresează tuturor celor care deţin o bicicletă de munte şi un aparat foto şi vor să-şi îmbunătăţească aptitudinile fotografice într-un spaţiu deosebit. Vom discuta îndeosebi despre aspecte tehnice şi practice legate de fotografie, dar vom atinge şi subiecte legate de practicarea mountain bikingului :) .

Locaţia: Piatra Fântânele (Pasul Tihuţa) şi depresiunea Colibiţa
Data: 14-16 octombrie 2016
Locuri disponibile: 12
Preţ: 350 lei

Preţul include îndrumare fotografică, două nopţi de cazare într-o pensiune din Piatra Fântânele, în camere duble cu baie proprie, cu mic dejun şi cină. Nu este înclusă masa de prânz (sub formă de picnic) şi transportul până şi de la locaţia de cazare, precum şi deplasările în zonă. Pentru cupluri preţul este de 300 lei/pers.

Organizator: Călin Gabor mtbBN.ro / aequilibrium

Pentru mai multe detalii: FB , 0742823193 sau calingabor3@gmail.com

 

Locul de plecare/întâlnire:

Tags: , , , , , ,

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu