16 aprilie 2012: Cu bicicleta pe langa Bucuresti 5

Data: 16/04/2012 Ora: 08:30 - 18:45 Locație: Bucuresti

16 aprilie 2012: Cu bicicleta pe langa Bucuresti 5

Plecare la ora 09.00 fix ,de la statia de metrou Piata Sudului
Sosire la ora 18.00 In parcul Izvor(ora este pusa orientativ)
Luni,16 aprilie,sunteti asteptati la o plimbare cu bicicleta spre localitatea Comana.Traseul are 80 km,are si portiuni cu drum neasfaltat,s-ar putea si niste gropi :) ) Vom incerca sa mergem cu o viteza care sa ne permita o pauza in padurea Comana,mici opriri pe traseu,si sosirea in Bucuresti la o ora rezonabila.

Participantii trebuie sa aibe bicicleta in stare buna de functionare,casca de protectie,camera de rezerva,pompa,unelte adecvate bicicletei,lichide si ceva de mancare.

Participantii sunt rugati sa se uite pe traseu si sa-l memoreze,total sau partial(localitati,puncte cheie,orase mari,obiective turistice)pentru o mai buna coordonare pe parcursul plimbarii.

De asemenea este indicat ca cei care merg pe bicicleta sa respecte regulile de circulatie in vigoare,si sa evite consumul de bauturi alcoolice in ziua respectiva.

Tura se adreseaza biciclistilor entuziasti,cu o conditie fizica corespunzatoare,dotati cu biciclete de tip mountain bike sau trekking.

Este un traseu cu dificultate medie,nu este recomandat celor care nu au mai facut iesiri in afara orasului,pe sosele circulate si pe distante mai lungi de 15-20 km.Va rog sa va evaluati “fortele” inainte de a participa la aceasta plimbare.

Initiatorii acestei ture nu sunt responsabili pentru consecintele eventualelor acte de teribilism /neatentie/ignoranta sau accidente comise de catre participanti. Fiecare participant isi asuma raspunderea pentru conduita sa in /pe perioada turei.

Va sunt recunoscator pentru share-ul dat evenimentului.

Plimbarea se amana pana la o data anuntata ulterior,in caz ca conditiile meteo sunt total nefavorabile in ziua de 16 aprilie.

 

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/events/265109626913036

Locul de plecare/întâlnire:

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu
  1. Adrian Bobocea 15/04/2012 at 18:42 #

    Salut ! Se mai face tura asta?