19 aprilie 2015: Bike Chic

Data: 19/04/2015 Ora: 15:00 Locație: București

19 aprilie 2015: Bike Chic

Ne strângem de la ora 15:00 în Herăstrău la intrarea Charles de Gaulle și de acolo pornim la drum.

Vom pedala pe B-dul Mareșal Constantin Prezan până la Arcul de Triumf. Acolo intrăm fără teamă pe Șoseaua Kiseleff până la Piața Presei Libere. Admirăm din mers peisajul și pornim ușor pe Șoseaua București-Ploiești până în dreptul clădirii Intact, când vom face dreapta pe Strada Elena Văcărescu.

Înaintăm cu curaj până la prima intrare în Parcul Herăstrău, iar de acolo pedalăm ușor și cu grijă prin parc până la ieșirea din Șoseaua Nordului. O ținem drept până la intersecția cu B-dul Beijing când vom coti la dreapta. Intrăm apoi pe B-dul Mircea Eliade pe care îl vom parcurge până la întretăierea cu Calea Floreasca. Strada va fi liberă și numai bună pentru o plimbare de duminică pe biciclete.

Ne vom intersecta apoi cu Șoseaua Ștefan cel Mare pe care o vom parcurge până la răscrucea cu Calea Dorobanților. Intrăm ușor pe Dorobanți și-o ținem drept fix până la locul întâlnirii, unde ne vom relaxa la o vorbă și la ceva răcoritor pe iarbă.

Traseul îl găsiți aici: http://www.bikemap.net/ro/route/2979304-bikechic-2/

Ne găsim pe: bikechicbucuresti@gmail.com sau pe Facebook la https://www.facebook.com/BikeChicBucuresti.

BikeChic este plimbarea de agrement prin care milităm pentru stilul de viață sănătos și echilibrat folosind bicicleta ca mijloc alternativ de transport în București.

Locul de plecare/întâlnire:

Tags: ,

Eveniment adaugat de Bicla.ro

Recomandă evenimentul:

Lasa un comentariu